Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 1-2 παρ (1-1 κ.α)

Η Καβάλα πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Πανιωνίου στην παράταση. Οι «κυανέρυθροι» που προηγήθηκαν με 1-0, ισοφαρίστηκαν στο 87’, ενώ στην παράταση έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολή του Λάτκα. Και στο 97’ ο Ονουάτσι έδωσε την πρόκριση στους «αργοναύτες»

Το τρίτο μέρος της προημιτελικής φάσης ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Καβάλα, διεξήχθη σήμερα στη Νέα Σμύρνη. Μετά τον... διπλό αγώνα στην Καβάλα (λόγω της διακοπής της αναμέτρησης), οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση!

Από την μία οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη, προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση, αλλά κυρίως για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις άσχημες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι αγνοούν τη νίκη για εννιά αγωνιστικές!

Αντίθετα, η Καβάλα με την ψυχολογία στα ύψη από τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, ήρθε στη Νέα Σμύρνη να κάνει αυτό ακριβώς που είχε κάνει και στον αγώνα πρωταθλήματος! Να πάρει δηλαδή το διπλό και την πρόκριση στα ημιτελικά.
Πανιώνιος – Καβάλα 1-2
47’ Ριέρα – 84’ Ντομπρασίνοβιτς, 97’ Ονουάτσι

Οι συνθέσεις
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Ανδριόλας, Τζαβέλλας, Λάτκα, Όμο, Γιόνσον (105’ Μπουβάλ), Κοντοές, Κουμόρτζι, Μανιάτης, Σκούφαλης (46’ Κούκετς), Ριέρα (70’ Γουνδουλάκης), Μπάλαμπαν
ΚΑΒΑΛΑ: Ιτάνζ, Παβίσεβιτς (24’ Σιόντης), Ντουγκλάο, Μουρ, Οικονόμου, Ονουάτσι, Ντικρόκ (38’ Σόσιν), Ντιέ, Ντομπρασίνοβιτς, Σμολάρεκ (67’ Ορούμα), Ρινκόν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Λατκα
[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails