Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ – Νίκη για τον κόσμο

Το μοναδικό παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Πέμπτη είναι αυτό της ΑΕΚ με την Καβάλα στη μακεδονική πόλη. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι παίκτες του θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη που θα τους «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας και με τη βοήθεια του κόσμου είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν.
«Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Αυτό θα κάνουμε και με την ΑΕΚ. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας, που μετά τη νίκη του επί του Πανιωνίου έχει πολύ καλή ψυχολογία. Εμείς θέλουμε τη νίκη, για να ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία στο μέλλον. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε τις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε να τις δείξουμε στον κόσμο μας, που ξέρουμε ότι και πάλι θα κατακλύσει το κλειστό της Καλαμίτσας», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.

Από τη δική του πλευρά, o αρχηγός Σάββας Ηλιάδης, επεσήμανε:«Ο κόσμος μας είναι συγκλονιστικός και θέλουμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης. Δουλέψαμε πολύ σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα, για να πάρουμε τη νίκη. Θα το κάνουμε και θα κερδίσουμε»!
[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails