Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Μαχαίρωσε φίλο της - Αύριο η απολογία της 17χρονης



Στο Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης μαθητής του Νυχτερινού Λυκείου Καβάλας, ο οποίος νωρίτερα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την φίλη του.
Το επεισόδιο άρχισε μέσα στην αυλή του σχολείου, στο Περιγιάλι. Οι δύο νέοι λογομάχησαν και η κοπέλα έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντας τον μαθητή στην κοιλιακή χώρα.
Ακολούθησε καταδίωξη ενώ στο επεισόδιο μεσολάβησαν και άλλοι μαθητές του ίδιου σχολείου που χώρισαν τους δύο φίλους. Τελικά ο μαθητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η κοπέλα έφυγε από το σημείο του επεισοδίου με αστικό λεωφορείο που εκείνη την ώρα περνούσε έξω από το σχολείο.
Οι περιγραφές και τα στοιχεία που έδωσαν στην Αστυνομία οι αυτόπτες μάρτυρες βοήθησαν ώστε η κοπέλα να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι της, ενώ την στιγμή αυτή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Νοσοκομείο, ο άτυχος μαθητής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.
Χθες το μεσημέρι η 17χρονη κοπέλα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Καβάλας όπου αντιμετωπίζει την απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο δικηγόρος της, Μάκης Κεβρεκάκης, ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί, ενώ η προθεσμία λήγει σήμερα στην 1 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η κοπέλα ισχυρίζεται ότι είχε φραστική αντιπαράθεση με τον φίλο της, ο οποίος υποστηρίζει ότι την έβρισε. Επίσης, καταγγέλλει ότι της έκλεψε κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 60 περίπου ευρώ. Η ίδια η κατηγορούμε, πάντα σχετικά με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, εξήγησε ότι ήταν σε άμυνα, ότι αυτή δέχθηκε επίθεση και ότι αμυνόμενη έβγαλε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην κοιλιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες άλλα στοιχεία της δικογραφίας αναφέρουν ότι η κοπέλα ήταν αποφασισμένη να ξαναχτυπήσει το θύμα, αλλά μεσολάβησε η αδελφή του θύματος που ήταν στο σχολείο και άλλοι μαθητές του σχολείου χώρισαν τα δύο παιδιά και έτσι απετράπησαν τα χειρότερα.
Άλλο ρεπορτάζ αναφέρει ότι πριν λίγες ημέρες τα δύο άτομα-και ο δράστης και το θύμα-ενεπλάκησαν σε άλλο περιστατικό του Αστυνομικού Δελτίου, καθώς κατηγορήθηκαν ότι από κοινού επιχείρησαν να κλέψουν καραμπίνα ιδιώτη φίλου τους που διαμένει στο Παληό.
http://www.proininews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails