Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΕΚ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ


Με μπαλάρα και ψυχή η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 (Μαϊστόροβιτς) τη μεγάλη Μπενφίκα - Κατάθεση ψυχής απ' όλους τους παίκτες και αναγνώριση στο φινάλε από τον κόσμο

Ο Μαϊστόροβιτς σκόραρε στο 43΄, ο Σάχα κατέβασε ρολά και η ΑΕΚ κόντρα στην Μπενφίκα έγινε ξανά ΟΜΑΔΑ! Ξεπέρασε την κρίση με πολύτιμη νίκη ευρωπαϊκή και υποχρέωσε τους Πορτογάλους στην πρώτη τους φετινή απώλεια!Ο Δικέφαλος τόλμησε και πήρε τους τρεις αναγκαίους βαθμούς μετά την εφιαλτική προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή τη φορά οι Κιτρινόμαυροι είχαν τσαμπουκά, έπαιξαν μπάλα και άντεξαν απέναντι σε μια ομάδα με παίκτες μεγάλης ποιότητας!

Ο Σάχα όποτε χρειάστηκε έσωσε την ΑΕΚ με εντυπωσιακές επεμβάσεις, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός της χάρισε το γκολ με κεφαλιά οβίδα δύο λεπτά πριν το φινάλε του ημίχρονου και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί πλέον να ελπίζει πως ξημερώνουν καλύτερες μέρες.

Επιπλέον ο Ντούσκο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε όμιλο ως προπονητής της ΑΕΚ, η οποία πλέον μπήκε ξανά στο κόλπο της διάκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ!

ΑΕΚ - Μπενφίκα 1-0
43΄ Μαϊστόροβιτς

ΑΕK: Σάχα, Χουανφράν, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Αρτσε, Καφές (68΄ Γκέντζογλου), Γιάχιτς, Μαντούκα, Σκόκο (88΄ Καράμπελας), Χέρσι (77΄ Λεονάρντο), Μπλάνκο
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Σέζαρ, Περέιρα (58΄ Κοεντράο), Λουιζάο, Νταβίντ Λουίζ, Πεϊσότο, Ραμίρες, Γκαρσία, Ντι Μαρία, Αϊμάρ (79΄ Νούνο Γκόμες), Καρντόσο, Σαβιόλα (58΄ Γουέλτον)
Διαιτητής: Ματίας Κλασίνιους
Κίτρινες κάρτες: Γεωργέας, Γιάχιτς, Γκέντζογλου – Περέιρα, Ραμίρες, Καρντόσο
Κόκκινες κάρτες: Γεωργέας 85΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails