Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ – Και ο Πόποβιτς στην «Αργώ»


«Αργοναύτης» είναι από την Τρίτη και ο Αλεξάνταρ Πόποβιτς. Ο Σέρβος πρώην άσος της Βοϊβοντίνα ανακοινώθηκε από την Καβάλα για τα επόμενα τρία χρόνια και, μάλιστα, θα μπορεί να βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Παπακώστα, όποτε το θελήσει ο τελευταίος, καθώς το δελτίο του έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ και μένει η «μπλε κάρτα» για να μπορεί να αγωνιστεί.Βέβαια, η μεταγραφή του Πόποβιτς στην Καβάλα πέρασε από πολλά στάδια, καθώς ναι μεν ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θεωρούνταν κλεισμένος από τη μακεδονική ομάδα, αλλά τις τελευταίες ημέρες όλα έδειχναν πως η περίπτωση αυτή άρχισε να «ναυαγεί».

Στα αγωνιστικά, ο Παπακώστας προετοιμάζει την ομάδα του για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του με μοναδική εξαίρεση τον Σάβο Παβίσεβιτς που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Μαυροβουνίου.

* Όσον αφορά τον Φάνη Κατεργιαννάκη, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του, θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα και ίσως να «κρεμάσει» οριστικά τα γάντια του. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο σύντομα να κληθεί από τη διοίκηση για να λύσει το συμβόλαιο του.
http://www.sportnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails