Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δραματική έκκληση στο Youtube: «Δεν έχω να φάω» λέει αθλητής του ΠAO! (VIDEO)


Εκδήλωση απελπισίας από έναν νέο άνθρωπο, από τον βολεϊμπολίστα

του Παναθηναϊκού, Στάθη Ντονά, ο οποίος ανάρτησε βίντεο στο youtube μετο οποίο περιγράφει τα προβλήματα του χώρου, προσθέτοντας ότι δεν έχει να φάει!
Αφορμή για το γεγονός στάθηκε η παραπομπή του αθλητή του Παναθηναϊκού στον αθλητικό δικαστή και την ΕΦΙΠ.

Ο Στάθης Ντόνας αναφέρει: «Τον μοναδικό κύκλο που γνωρίζω εγώ είναι τον κύκλο των χαμένων βολεϊμπολιστών... Υπάρχουν αθλητές που έχουν προβλήματα και περιμένουν λύσεις από εσάς και τους όμοιούς σας... Κύριε Ταρνατόρε προσπαθώ να σκεφτώ κάτι καλό που έχετε προσφέρει εσείς στο άθλημα... Το βόλεϊ είναι ήδη μαύρο... Δηλαδή εγώ είμαι τρελός, είμαι βλάκας. Είμαι βλάκας που δεν έχω λεφτά να φάω; Δηλαδή ποιοι είναι υγιείς; Βρείτε μου έναν υγιή αθλητή που δεν του χρωστάτε Έλληνα και ξένο και μετά τα συζητάμε»,

Και προσθέτει: «Απορώ γιατί σας ανεχόμαστε. Δεν πάει άλλο. Αγωνιώ να έρθει η ώρα του δικαστηρίου και να φέρω μπροστά τους, τον λογαριασμό του ΟΤΕ που είναι ληγμένος από τριμήνου, λογαριασμό κινητού ληγμένο εδώ και τέσσερις μήνες, δάνειο στην τράπεζα τετράμηνο ληγμένο, τέσσερα ενοίκια πίσω, τηλέφωνο σταθερό κομμένο, κινητό κομμένο και να πάω με τα χαρτιά αυτά και τη ΔΕΗ στο δικαστήριο και να πω, ρίξτε μου 50 αγωνιστικές, έτσι και αλλιώς είμαι απλήρωτος».


1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails