Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Μα τι δίδυμα...


Δύο πιθανότητες στο εκατομμύριο είναι να συμβεί κι όμως συνέβη. Δύο δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα - το ένα λευκό και το άλλο μαύρο- και όλα αυτά εξαιτίας παράδοξων φαινομένων στα γονίδια

Μπορεί να μοιάζουν σαν δύο καλοί φίλοι που γνωρίστηκαν στο νηπιαγωγείο όμως ο Kaydon και Layton Richardson είναι στην πραγματικότητα δίδυμα αδέρφια που διαφέρουν στο χρώμα του δέρματος.

Τα δίδυμα αδέρφια, που μοιάζουν όσο η μέρα με τη νύχτα, έγιναν τεσσάρων ετών την ίδια βδομάδα που οι έγρωμοι Ben και Angela Ihegboro έφεραν στο κόσμο την ανοιχτόχρωμη κόρη τους Nmachi.

Μάλιστα οι πιθανότητες να γεννηθούν δίδυμα αδέρφια που να διαφέρουν στο χρώμα δέρματος είναι δύο στο εκατομμύριο.

Όπως είπε η μητέρα των αγοριών Kerry "το να συμβεί κάτι τέτοιο σε μένα που ο σύζυγός μου είναι λευκός το καταλαβαίνω αλλά το να συμβεί σε ένα ζευγάρι έγχρωμων ανθρώπων είναι ακόμη πιο απίστευτο".

Πριν γεννήσω τη Tiyannah αναρωτιόμουν εάν θα είναι ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη καθώς πριν τα αγόρια πίστευα πως τα παιδιά μου θα είχαν το δικό μου χρώμα" αναφέρει, προσθέτοντας ότι αν και στην αρχή η κόρη της έμοιαζε να είναι έγχρωμη σαν και αυτή ωστόσο μέσα σε δύο εβδομάδες ήταν ίδια ο λευκός πατέρας της.

"Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουν ρατσιστικά προβλήματα στο σχολείο", αναφέρει προβληματισμένη η μητέρα λέγοντας χαριτολογώντας ότι οι γιατροί μπορούν να σου πουν το φύλο του μωρού αλλά όχι και το χρώμα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails