Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

MERCEDES GP – Σούμι: «Μόνος στόχος ο τίτλος»

Τα νέα χρώματα της Mercedes GP παρουσιάστηκαν στη Στουτγκάρδη κι εκεί οι Μίκαελ Σουμάχερ και Νίκο Ρόζμπεργκ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως οδηγοί της ομάδας. Μιας ομάδας καθαρά γερμανικής, η οποία ήδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και όχι μόνο.
Ο Σουμάχερ έθεσε από νωρίς ψηλά τον πήχη, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης όσον αφορά το λόγο της επιστροφής του: «Νομίζω ότι έχουμε ότι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε. Είναι άλλο το να έχεις όλα τα συστατικά και άλλο το να έχεις καλά αποτελέσματα. Με την εμπειρία και την ποιότητα που έχουμε όλοι, λυπάμαι αλλά υπάρχει μόνο ένας στόχος. Βέβαια, το να έχεις στόχους, ως το να τους πετύχεις, είναι διαφορετικό πράγμα».

Ο επτάκις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τόνισε ότι είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και πως ο αυχένας του δεν είναι πλέον πρόβλημα. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν είναι αισιόδοξος για τη φόρμα του, είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι καυτός. Απλά ανυπομονώ για την ερχόμενη εβδομάδα», ενώ αποκάλυψε πως ο Ρος Μπράουν του είχε προτείνει να επιστρέψει στις πίστες δύο χρόνια πριν με τη Honda.

Μίλησε όμως και για τη σχέση του με τη Ferrari, τονίζοντας ότι ένα μέρος του θα είναι πάντα κόκκινο: «Αρκετό κομμάτι της ιστορίας μου και της καρδιάς μου είναι κόκκινο. Δεν μπορείς να ξεχάσεις και να αρνηθείς όλες τις καλές στιγμές μας και ανυπομονώ να δω μερικούς από τους φίλους μου εκεί. Άλλωστε ακόμα έχουμε επαφή, κυρίως με τον Στέφανο Ντομενικάλι. Φυσικά θα είμαστε ανταγωνιστές στην πίστα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνάμε ότι έγινε στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails