Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ – Νίκη και με… μισό πόντο


Ως «τελικός» χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Καβάλας ο αγώνας της Τρίτης με τον Ηλυσιακό για την 9η αγωνιστική και τελευταία για το 2009. Είναι ένα από τα κρισιμότερα ματς της σαιζόν, μιας και οι δύο ομάδες έχουν ίδιους στόχους και ο νικητής σαφώς και θα αποκτήσει προβάδισμα.
«Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς και όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα κάνουν το καλύτερο για να φτάσουμε στη νίκη», αρκέστηκε να πει λακωνικά ο Κώστας Πιλαφίδης, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίρο Ραΐσεβιτς, ο οποίος δεν έχει αποθεραπετεί ακόμα.

Ένα επιπλέον πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό είναι ο Ντιμίτριους Αλεξάντερ, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν άφαντος και χωρίς να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί του. Ωστόσο, ο μάνατζέρ του ενημέρωσε τη Δευτέρα πως τις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά πολύ δύσκολα θα μπει στα πλάνα του Πιλαφίδη.

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης έκανε λόγο για οριακό παιχνίδι: «Είναι ένα οριακό παιχνίδι για εμάς. Είναι ένας τελικός! Τις μέρες αυτές δουλέψαμε πολύ σοβαρά γι’ αυτό το ματς και θέλουμε να κερδίσουμε πάση θυσία. Εκείνο που προέχει είναι η νίκη και ας είναι αυτή έστω και με… μισό πόντο».
[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails