Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Το παράπονο των μικρών από την Ομοσπονδία!


Η Εθνική Νέων που αποτέλεσε μια από τις επιτυχημένες γενιές φέτος έκλεισε τον κύκλο της και πλέον οι χρυσοί πιτσιρικάδες θα παλεύουν για την είσοδο τους στην ομάδα των Ανδρών! Οι Κώστας Παπανικολάου και Νίκος Παππάς τα έχουν καταφέρει ήδη. Το θέμα όμως είναι πως όλα τα υπόλοιπα παιδιά της γενιάς αυτής έχουν πάρα πολλά παράπονα από την Ομοσπονδία και τους διοικούντες της. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έχει στηθεί μια προσπάθεια υπερπροβολής και προώθησης των Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου και Νίκου Παππά! Το «πανηγυράκι» όπως χαρακτηρίζονταν στους κύκλους της ομάδας είναι στημένο από τους μάνατζερ και τους ιθύνοντες της ΕΟΚ καθώς τα χρήματα γύρω από τους συγκεκριμένους παίκτες ήδη είναι πολλά και αναμένεται να αυξηθούν στο μέλλον! Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί (συμπεριλαμβάνονται και τα οικογενειακά πρόσωπα παικτών) που κατηγόρησαν πως στα παιχνίδια των μάνατζερ και των ανθρώπων της ομοσπονδίας είναι μπλεγμένοι και οι προπονητές.
Όλο αυτό προκάλεσε την αντίδραση και την στεναχώρια αρκετών παικτών οι οποίοι με το ζόρι πήγαν με την Εθνική φέτος στα γήπεδα της Κροατίας ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι περισσότεροι δεν χαιρέτησαν τους ιθύνοντες της ΕΟΚ και τους προπονητές κατά την αποχώρηση τους από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Τώρα αλήθεια ή ψέματα δεν ξέρουμε αλλά σίγουρα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Έτσι δεν είναι;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails