Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός - Μακαμπι Τελ αβίβ ( 2 - 1 )

Ενας Κακός Ολυμπιακος

Βρηκε τις λύσεις οταν η Μακαμπι εμεινε με 10 παικτες και εφτασε στην Ανατροπή.Τα Γκόλ οι Ζαϊρί και Ρόμενταλ
Η Μακάμπι δεν ήταν… Μπέσα και ο Ολυμπιακός τα χρειάστηκε στο άδειο Καραϊσκάκη για να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1, που του δίνει ...
....τον πρώτο λόγο για τον επαναληπτικό στο Τελ Αβίβ, την ερχόμενη Πέμπτη (5/8).

Το σκορ πρόκρισης πάντως, που ήθελαν από το πρώτο κιόλας ματς οι Πειραιώτες δεν ήρθε και στη ρεβάνς πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι για να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός ήταν κακός, με σοβαρό πρόβλημα δημιουργίας και χρειάστηκε να μείνει με παίκτη λιγότερο (60’ Μπάνινγκ) η Μακάμπι για να αντιδράσει και να γυρίσει το εις βάρος το 0-1 από το πέναλτι του Μεντούγιανιν (13’). Ο Ζαϊρί που ήρθε από τον πάγκο άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε τη λύση, γράφοντας με ένα καταπληκτικό γκολ το 1-1 (67’) και λίγο λεπτά μετά (73’) ο Ρόμενταλ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Αναμφίβολα, οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους, έδειξαν πως θέλουν πολλή δουλειά ακόμη και χρόνο για να «δέσουν» και το μόνο που πρέπει να κρατήσουν είναι το ότι γύρισαν το σκορ. Η Μακάμπι αποδείχθηκε σκληρό καρύδι ήταν καλή αμυντικά και ο επαναληπτικός στο Ισραήλ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αν ο Ολυμπιακός δεν παρουσιαστεί βελτιωμένος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails