Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Γιαγκελόνια - ΑΡΗΣ ( 1 - 2 )

Ένα καλό
και αποτελεσματικό διάστημα στο ξεκίνημα του αγώνα έφτανε στον Άρη για να πάρει την νίκη απέναντι στην Κυπελλούχο Πολωνίας, Γιανγκελόνια με 2-1. Δύο γκολ από τον Τόνι Κάλβο (3’ πεν, 7’) έδωσαν σαφές προβάδισμα στους «κίτρινους» για την πρόκριση που θα ...
....κριθεί οριστικά την επόμενη εβδομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έμειναν από δυνάμεις στην επανάληψη οι παίκτες του Κούπερ αλλά δεν το πλήρωσαν.

Άρης... τρομοκράτης

Οι παίκτες του Άρη έκαναν πιο εύκολη την ζωή τους, μπαίνοντας πολύ αποφασισμένοι στο ματς. Μέχρι να συμπληρωθούν επτά λεπτά, το σκορ ήταν ήδη στο 0-2 και το καθοριστικό βήμα είχε γίνει, με τους Πολωνούς να κοιτούν αποσβολωμένοι. Όλα ξεκίνησαν στο 3’. Μια γρήγορη εκδήλωση επίθεσης από τους «κίτρινους» έφερε ένα πέναλτι που κέρδισε από τον Λέβτσουκ ο Τσέζαρεκ και αφού πρωτύτερα η μπάλα είχε περάσει με ακρίβεια από τα πόδια του Ναφτί σε αυτά του Χαβίτο και από εκεί στον Κροάτη που ανατράπηκε εντός περιοχής. Ο Κάλβο έκανε με μεγάλη άνεση το 0-1 αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν αρκέστηκαν εκεί. Συνέχισαν να βγαίνουν μπροστά και λίγο μετά τιμώρησαν μια νέα αδράνεια στην δεξιά πλευρά της άμυνας της Γιανγκελόνια. Η σέντρα ακριβείας του Νέτο βρήκε σε επίκαιρη θέση τον Τόνι Κάλβο που έφερε το σκορ στο 0-2 στο 7ο λεπτό με μια απλή προβολή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails