Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Κληρώνει για τα προκριματικά στις 7 Ιουνίου

Η Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μετέχει και στις δύο διοργανώσεις

Με τη συμμετοχή της Ενωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και στι
ς δύο διοργανώνεις, άρα και με διπλό ενδιαφέρον, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιουνίου (12μ) η κλήρωση των αγώνων για τους προκριματικούς ομίλους των Πανελληνίων πρωταθλημάτων μπάσκετ παίδων και κορασίδων.

Οι δύο ομάδες μετέχουν στον 1ο όμιλο με αντιπάλους της πρωταθλήτριες των Ενώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Χαλκιδικής.

Η κλήρωση θα γίνει στο γραφείο της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 και Παπαναστασίου), ενώ για τους άλλους ομίλους (Β’, Γ’, Δ’) στα γραφεία της ΕΟΚ στα ΟΑΚΑ, την ίδια μέρα και ώρα. Παράλληλα θα γίνουν οι κληρώσεις των ειδικών πρωταθλημάτων για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία των γυναικών, σε βόρειο και νότιο όμιλο.

Η Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κατέκτησε το πρωτάθλημα στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης σε αγόρια και κορίτσια, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση στις αντίστοιχες διοργανώσεις.

Στους παίδες πήρε τον τίτλο χωρίς να γνωρίσει την ήττα σε 26 αγώνες, 14 της α’ φάσης και 12 της τελικής φάσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Αϊβαζίδη δεν συνάντησε καμία δυσκολία παρά μόνο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τους Ικάρους Σερρών στο οποίο εξασφάλισε την πρόκριση 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. Σ’ εκείνο το ματς βρέθηκε να χάνει 52-40 στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου και τελικά νίκησε 71-78!

Πέρυσι η Ενωση έκανε εξαιρετική πορεία κι έφτασε μέχρι τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος που έγιναν εδώ, στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Με άνεση και δίχως ήττα πήρε το πρωτάθλημα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και η ομάδα κορασίδων. Οκτώ νίκες σημείωσε στην α’ φάση, 8 και στην τελική, εξασφαλίζοντας πρωτεία και πρόκριση 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Τα κορίτσια δοκιμάστηκαν ήδη στον υψηλό ανταγωνισμό μετέχοντας στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων που έγινε τον Απρίλιο στο Ρέθυμνο. Σ’ αυτήν τη διοργάνωση η Ενωση κατάκτησε την 5η θέση στην Ελλάδα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails