Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Οι 23 εκλεκτοί: Εκτός Μάκος & Τζαβέλλας

Οι εκπλήξεις δεν αποτελούν κάτι πρωτότυπο για τον Ότο Ρεχάγκελ και φρόντισε να το αποδείξει για μια ακόμα φορά. Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανακοίνωσε τους 23 παίκτες που θα απαρτίσουν την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τους Στέλιο Μαλεζά και Σάκη Πρίττα. Εκτός έμειναν οι Γρήγορης Μάκος και Γιώργος Τζαβέλλας.
Οι Μαλεζάς και Πρίττας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην προετοιμασία της Εθνικής και σε αντίθεση με τα προγνωστικά, συμπεριλήφθηκαν από τον Ότο Ρεχάγκελ στην αποστολή για το Μουντιάλ. Αντίθετα, «κόπηκαν» οι Μάκος και Τζαβέλλας.
Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός προτίμησε τελικά να κρατήσει στο ρόστερ τον άσο του ΠΑΟΚ, καθώς θεώρησε πως ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός θα του ήταν χρήσιμος, αλλά και τον μέσο του Άρη, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στη διάρκεια της προετοιμασίας.
Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Νότια Κορέα, Νιγηρία και Αργεντινή.

Η αποστολή
Τερματοφύλακες: Μιχάλης Σηφάκης (Άρης), Αλέξης Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ).
Αμυντικοί: Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Μόρας (Μπολόνια), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Σωτήρης Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ)
Μέσοι: Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Τζιόλης (Σιένα), Άγγελος Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Χρήστος Πατσατζόγλου (Ομόνοια), Σάκης Πρίττας (Άρης).
Επιθετικοί: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Παντελής Καπετάνος (Στεάουα Βουκουρεστίου), Φάνης Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ),
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails