Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - Αλεξανδρής: «Μπράβο στον Πανιώνιο»


Show must go on για την Καβάλα είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, απαλλαγμένος από το άγχος της παραμονής. Ο προπονητής της Καβάλας έκρινε ότι η φετινή χρονιά πρέπει να είναι πιλότος για τις επόμενες, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Πανιώνιο για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο επειδή στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κράτησε ψηλά την αξιοπιστία του πρωταθλήματος με τις εμφανίσεις και τις νίκες που έκανε. Είχα πει και πριν το παιχνίδι ότι θα δικαιολογούσαμε οποιοδήποτε υπερβάλλοντα ζήλο κι αν έδειχνε για να μας κερδίσει. Είναι ένα ιστορικό σωματείο και για εμάς που είμαστε πολλά χρόνια στο χώρο και αγωνιζόμαστε με γνώμονα το συμφέρον του αθλήματος τέτοιες ενέργειες μας κάνουν και χαιρόμαστε. Ελπίζω στο μέλλον να βρεθούν συνεχιστές», είπε ο «τίγρης».

Και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι: «Έγινε ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Είχαμε προβλήματα στην άμυνα, όπου δεχθήκαμε 46 πόντους, κυρίως επειδή επηρεαστήκαμε από την απουσία του Ραϊσεβιτς και δεν μας έβγαιναν τα μαρκαρίσματα με τον Ερτσεγκ. Μεσολάβησε μία μεγάλη διακοπή που φάνηκε ότι επηρέασε περισσότερο τον Πανιώνιο.

Εμείς πια δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, ηρεμήσαμε. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, κρατήσαμε τα ατού του Πανιωνίου χαμηλά και διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι τέλους. Κρίθηκε το ματς από ένα σουτ που δε μπήκε. Στεναχωριέσαι όταν χάνεις, αλλά επειδή μείναμε στην κατηγορία αυτό μας δίνει κουράγιο και χαρά γιατί πετύχαμε το στόχο μας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Πανιώνιο στα πλέι οφ.

Ειλικρινά δε θέλω να σκέφτομαι ότι το σουτ του Σιγκούνα θα μπορούσε να κρίνει την παραμονή. Ηταν το τέταρτο παιχνίδι που χάνουμε στο σουτ. Ίσως οι συγκυρίες να μην ήταν μαζί μας, αλλά είναι καλό αυτή η χρονιά να αποτελέσει πιλότο ενόψει της συνέχεια. Το σόου πρέπει να συνεχιστεί στην Καβάλα όπως τραγουδούσε και ο αγαπημένος μου Φρέντι Μέρκιουρι».

Όσο για τα όσα έγιναν στο Ελληνικό και προκάλεσαν την καθυστέρηση μιας ώρας στο δεύτερο ημίχρονο; «Χωρίς να ξέρω τι έχει συμβεί στα άλλα γήπεδα δε μπορώ να πω κουβέντα. Εύχομαι να ήταν σύμπτωση. Δεν πρέπει αν δημιουργούμε σκιές στο ελληνικό πρωτάθλημα κάνουν σε όλους κακό».

Λακωνικός ο Σέντρικ Σίμονς, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Φτάσαμε σε ένα κρίσιμο σημείο αλλά χάσαμε. Ήταν ένα ματς με πάθος και δυνατές μονομαχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails