Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ – «Όσα χρειαστεί για να σωθούμε»


Να πετύχει όσες περισσότερες νίκες μπορεί στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία της στοχεύει η Καβάλα. Οι «αργοναύτες» υποδέχονται τον Πανελλήνιο την Κυριακή (11/4, 17:00) και με τους νεοαποκτηθέντες Ντιν και Σίμονς στις τάξεις τους στοχεύουν στο ροζ φύλλο αγώνα που θα τους δώσει «ανάσα» παραμονής.
«Εμείς έχουμε τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, τα οποία και πρέπει να πάρουμε όσα θα μας χρειαστούν για να σωθούμε και μαθηματικά. Πήραμε δύο καλούς παίκτες σαν τον Σίμονς και τον Ντιν και ευελπιστούμε σύντομα να μπουν στο ρυθμό της ομάδας και να μας βοηθήσουν», επεσήμανε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Το ότι ο Πανελλήνιος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Α1, φαίνεται και από τη βαθμολογική του θέση, αλλά και από την πανάξια πρόκρισή τους στο Final 4 της Ισπανίας. Εμείς θέλουμε να μην μπούμε σε περιπέτειες, κερδίζοντας μέχρι το τέλος όσα παιχνίδια μας χρειάζονται», τα λόγια του Μίροσλαβ Ραϊσεβιτς.
[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails