Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - Αλεξανδρής: «Συγνώμη Αλέξη»


Περιχαρής και συγκινημένος ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για τη νίκη της Καβάλας επί του Άρη καθώς δήλωσε: «Δώσαμε βαρύτητα στην άμυνα με τις ζώνες προσαρμογής που παίζει ο Άρης, θέλαμε τη νίκη και την πήραμε διότι ήμασταν εύστοχοι σε κάποια κρίσιμα σουτ. Αυτή η εβδομάδα ήταν μια από τις χειρότερες στην καριέρα μου. Είχαμε νεύρα, αμφισβήτηση και προβληματισμό μετά την ήττα στα Τρίκαλα. Μέσα στην εβδομάδα έχασα κι εγώ την ψυχραιμία μου και ήρθα σε σύγκρουση με τον Κυρίτση. Είναι κάτι που δεν αρμόζει στο χαρακτήρα και την ιστορία μου. Δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο και οφείλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη».
Όσον αφορά τον Αλέξη Κυρίτση που είχε το... θερμό επεισόδιο με τον προπονητή του, μόνο που δεν πτοήθηκε καθώς οδήγησε την Καβάλα στην επιτυχία. «Ήταν ένας τελικός για μας και καταθέσαμε την ψυχή μας για να κερδίσουμε. Αυτό έφτασε για να πάρουμε τη νίκη», είπε και συνέχισε: «Ο Άρης είναι ομάδα με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα και μ' αυτήν τη νίκη αποδείξαμε ότι κι εμείς είμαστε σε επίπεδο άλλων ομάδων και πως μας αδικεί η θέση στην οποία βρισκόμαστε. Έχουμε την ευκαιρία να κλειδώσουμε την παραμονή στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο θα δώσουμε έναν ακόμα τελικό. Αν δείξουμε την ίδια καρδιά, θα τα καταφέρουμε».
Εξάλλου, ο Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, που ήταν η πιο χρήσιμη απ' όλες. Δείξαμε από την αρχή πάθος και θέληση και τα καταφέραμε. Δεν κρίθηκε τίποτε ακόμα, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας για την στήριξη που μας έδωσε».
[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails