Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Τέτοια εκδίκηση γαμπρού σε άπιστη νύφη "δεν υπάρχει"!

Σε ρινγκ μετατράπηκε χώρος γαμήλιας δεξίωσης σε γνωστό κέντρο της Αθήνας όταν ο γαμπρός εκδικήθηκε την άπιστη νύφη κάνοντάς τη ρεζίλι με μια αποκαλυπτική φωτογραφία που είχε βάλει κάτω από τις καρέκλες των καλεσμένων. Το ενσταντανέ έδειχνε τη νιόπαντρη γυναίκα σε... hot σεξουαλική στιγμή με τον κουμπάρο του ζεύγους!
Ο 35χρονος θέλησε να πάρει με αυτό τον τρόπο το... αίμα του πίσω, επειδή είχε ανακαλύψει ότι η 29χρονη μέλλουσα γυναίκα του τον απατά. Εδωσε λοιπόν εντολή σε έμπιστούς του να πάνε λίγο νωρίτερα στο μαγαζί όπου θα δινόταν η δεξίωση και να βάλουν κάτω από τα καλύμματα των καθισμάτων, όπου θα κάθονταν οι ανυποψίαστοι προσκεκλημένοι, τα αντίτυπα της φωτογραφίας που έδειχνε το παράνομο ζευγάρι «εν ώρα δράσης».
Αφού έγινε η τελετή στην εκκλησία, όλοι οι καλεσμένοι πήγαν στο μαγαζί όπου θα γινόταν το γλέντι. Από την αρχή που μπήκαν στην αίθουσα ακουγόταν συνεχώς ένα συγκεκριμένο τραγούδι: αυτό του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Χέρια ψηλά». Ολοι αναρωτήθηκαν γιατί επαναλαμβανόταν το συγκεκριμένο τραγούδι. Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να ρωτήσουν και τον DJ, ο οποίος τους είπε πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι αυτή ήταν η ρητή εντολή του γαμπρού! Τη συνέχεια θα τη μάθαιναν λίγα λεπτά αργότερα, όταν οι νεόνυμφοι θα έφταναν στο χώρο της δεξίωσης.

[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails