Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - Της έκανε αφιέρωμα η «Ο’ Globo»

Η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Oglobo», με αφορμή τη σπουδαία μεταγραφή του Ντενίλσον, πραγματοποίησε αφιέρωμα στην Καβαλα. Μία εκ των μεγαλυτέρων σε κυκλοφορία εφημερίδων της χώρας της σάμπα, φιλοξένησε και δηλώσεις του έτερου βραζιλιάνου άσου των «αργοναυτών», Ρινκόν.
«Η εβδομάδα ξεκίνησε με καλά νέα για την Καβάλα, παρά τις δύο ήττες στα προηγούμενα ματς. Δύο γεγονότα άλλαξαν το κλίμα. Το ένα είναι η άφιξη του Ντε Μος, που ήταν προπονητής στον Άγιαξ, την Αϊντχόφεν και τη Βέρντερ Βρέμης. Το άλλο είναι η παρουσία του Ντενίλσον», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.
Και συνεχίζει: «Ο παγκοσμίου φήμης παίκτης ξεκίνησε ήδη προπονήσεις, αν και προς το παρών δεν έχει πιάσει μπάλα. Τον Βραζιλιάνο υποδέχθηκαν στην Καβάλα οι Ντιόγκο Ρινκόν και Ντουγκλάο».
Ο Ρινκόν αναφέρει από τη μεριά του: «Η Καβάλα χρειαζόταν μία... ένεση για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η νέα χρονιά δεν μπήκε καλά. Ο νέος προπονητής έδωσε κίνητρο στην ομάδα, ζητάει πολλά από όλους τους παίκτες και αυτό είναι. Τώρα ήρθε και ο Ντενίλσον ο οποίος, είμαι σίγουρος, θα βοηθήσει».
[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails