Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Βασίλης Δρακάκης: « Συγχωρώ τον παραλίγο δολοφόνο μου»

hp-main20.jpgΣυγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις του Βασίλη Δρακάκη χθες το απόγευμα στην Πρωινή.
Ο Βασίλης συγκλονίσει τους πάντες: « Συγχωρώ τον υποψήφιο δολοφόνο μου. Είναι και αυτός ένα από το πολλά θύματα. Άλλοι είναι οι υπεύθυνοι. Δεν μπορώ να του πω τίποτα, όταν τον δω μπροστά μου. Νομίζω ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε».
Ο άτυχος φίλαθλος του ΑΟΚ που είδε το θάνατο με τα μάτια του τόνισε: « Η ΠΑΕ ΑΟΚ έκανε μεγάλο λάθος που έδωσε μεγάλο αριθμό εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους φιλάθλους, όταν μάλιστα υπήρχαν προηγούμενα. Αυτή τη φορά η κατάσταση ξέφυγε.
Δεν υπήρχε αστυνομία στο γήπεδο. Πήγα να προστατευτώ, τίποτα περισσότερο. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εκείνη την ώρα ανέβηκα στην κερκίδα των φιλάθλων. Βρέθηκα κοντά στο θάνατο. Σώθηκα ως θαύματος. Έχω ταξιδέψει σε πολλά παιχνίδια του ΑΟΚ εκτός έδρας, πρώτη φορά συνάντησα αυτή την κατάσταση.
Πήγα να δω την ομάδα που αγαπώ. Αυτό που κάνω τόσα χρόνια. Ευτυχώς που βρέθηκαν δύο παιδιά του συνδέσμου και με τράβηξαν από τον παραλίγο δολοφόνο μου.
Όλα αυτά με τραβάνε από τα γήπεδα. Δε νομίζω ότι θα ξαναπάω σε γήπεδο, όσο αγάπη και να έχω για τον ΑΟΚ».
Χθες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο.
Ο Κώστας Τσαλίκης συνοδευόμενος με τους Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, Στέφανο Σιόντη και Σωτήρη Λεοντίου επισκέφτηκαν τον άτυχο φίλαθλο του ΑΟΚ. Παρέδωσαν μια φανέλα της ομάδας με υπογραφές των παικτών. Μίλησαν για αρκετά λεπτά μαζί του και του εξέφρασαν αμέριστη συμπαράσταση. Το σίγουρο είναι ότι η ΠΑΕ θα σταθεί κοντά
Μιλώντας στην τηλεόραση της Πρωινής οι τρείς ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ τόνισαν ότι είναι ένα γεγονός όπου συγκλόνισε τους πάντες.
Δεν το περιμένανε σε καμία στιγμή, ότι θα συμβεί.
Ευχήθηκαν με όλη τους την καρδιά, ο Βασίλης να βρει την υγεία του. Επίσης ευχήθηκαν ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν τέτοια περιστατικά, που καταστρέφουν την εικόνα του ποδοσφαίρου. Στο Γενικό Νοσοκομείο χθες το απόγευμα παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του ΣΦΑΟΚ, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στον άτυχο Βασίλη.
[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails