Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Λειτουργεί το παγοδρόμιο


Λειτουργεί από τις 10 χθες το πρωί το παγοδρόμιο, αφού από την μία οι βροχές σταμάτησαν και από την άλλη η θερμοκρασία έπεσε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο πάγος.
Παρών στις πρώτες ώρες λειτουργίας του παγοδρομίου ήταν και ο επιχειρηματίας που το λειτουργεί κ. Παύλος Σιώτας.
Ως προς την λειτουργία του παγοδρομίου φέτος ο κ. Σιώτας δεν είχε πολλά πράγματα να πει. Εκεί όπου υπήρξαν βελτιώσεις-οι οποίες έπρεπε να γίνουν-έγιναν ενώ τα ποσά της τιμολογιακής πολιτικής και του κόστους της παγοδρομίας παραμένουν ίδια.
Ο κ. Σιώτας έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα μας για την φετινή λειτουργία του παγοδρομίου στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας και είπε:«Από σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, το παγοδρόμιο είναι ανοιχτό και περιμένει τον κόσμο. Μέχρι χθες ο καιρός δεν μας βοήθησε λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε και της βροχής, σήμερα όμως η κατάσταση αυτή άλλαξε και είμαστε έτοιμοι.
Το παγοδρόμιο διατηρεί τις ίδιες τιμές σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι. Ο κόσμος όμως είναι πλέον πιο έμπειρος στο πατινάζ. Θα μπορεί να κάνει καλύτερα πατινάζ και ελπίζουμε πιο συχνά.
Το πατινάζ είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα. Καλό θα ήταν να το δοκιμάσουν όλοι, έστω κι μία φορά.
Αν πάνε όλα καλά το παγοδρόμιο θα μείνει στην κεντρική πλατεία περίπου 6 εβδομάδες, ανάλογα βέβαια με τον καιρό θα επικρατήσει και την προσέλευση του κόσμου».
http://www.proininews.gr/?p=4923

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails