Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ – «Καλή εμφάνιση και καλό μπάσκετ»


Κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας, ο προπονητής και οι παίκτες της Καβάλας ξέρουν ότι οι πιθανότητές τους δεν είναι πολλές. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα τις διεκδικήσουν. Ο Κώστας Πιλαφίδης και η ομάδα του είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό (13/12, 15:00) και θέλουν πρώτα απ’ όλα να παίξουν καλά για να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους.
«Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση, να παίξουμε καλό μπάσκετ και μέσα από αυτή να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για ένα καλό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του Κώστα Πιλαφίδη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Καβάλας, Σάββας Ηλιάδης, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα με ρόστερ που αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες. Εμείς κοιτάζουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας σιγά σιγά και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και θα βελτιωνόμαστε. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και αυτό θα προσπαθήσουμε με τον Παναθηναϊκό. Να χαρεί ο κόσμος καλό μπάσκετ».
http://www.sportnet.gr/report.php?id=208118

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails