Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Ομαδική αγωγή από το ΙΝΚΑ για τα νέα τέλη κυκλοφορίας

Το ενδεχόμενο ομαδικής αγωγής εξετάζεται από το ΙΝΚΑ κατά των νέων και υπερβολικά αυξημένων τελών κυκλοφορίας. Οι καταγγελίες πολιτών στο ΙΝΚΑ πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα και ήδη, όπως αναφέρθηκε, θα κατατεθεί μία πρώτη αγωγή από το ΙΝΚΑ για να ακολουθήσει και η ομαδική αγωγή αργότερα. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι σε μία μόνο ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης χθες κατατέθηκαν....

70 πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, ενώ ο συνολικός αρθμός των πινακίδων που έχει κατατεθεί σε λίγες μόνο ημέρες αγγίζει τις 900. Οι πινακίδες αφορούν κυρίως παλαιότερα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, όπου και υπάρχει η διπλή επιβάρυνση: Από τη μία τα λεγόμενα «περιβαλλοντικά τέλη» και από την άλλη η έκτακτη εισφορά. Και βέβαια ο παραλογισμός συνεχίζεται, καθώς δεν έχει σημασία η ηλικία του αυτοκινήτου, αλλά η ημερομηνία πρώτης του κυκλοφορίας στην Ελλάδα.
newsblog

2 σχόλια:

  1. prepei na epispeysete to thema twn telwn kykloforias argeite poly eprepe eidi na eimaste sto syntagma parkarismenei!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,ΜΕΤΡΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails