Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην Πλατεία της Καβάλας

giortes19.JPGΜετά την διακοπή λόγω της περιόδου των Χριστουγέννων ξαναρχίζουν από σήμερα, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας, όλες προγραμματισμένες από την ΔΑΝΕΚ.
Σήμερα το πρωί, στο εργαστήριο του Αϊ Βασίλη, στην Κεντρική Πλατεία, θα λειτουργήσει εργαστήριο Ζωγραφικής από το Κέντρο Ελληνικής Λαογραφίας «Νέαπολις». Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν χρησιμοποιώντας την φαντασία τους και τα χρώματα, να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων ζωγραφίζοντας κάρτες.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στον ίδιο χώρο, ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά και τους βοηθούς του μοιράζει δώρα στα παιδιά.
Αύριο το πρωί, πάλι στο εργαστήριο του Αϊ Βασίλη, λειτουργεί εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής για παιδιά 7 έως 12 ετών. Τα παιδιά μαγειρεύουν καθ’ ολοκληρία μόνα τους πετυχαίνοντας την απόλυτη αυτοπεποίθηση και την προσδοκία τους.
Οι εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία συνεχίζονται μέχρι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το πρωί της Τετάρτης ο Αϊ Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του συγκροτήματος Εμιγκρέ, ένα νεανικό συγκρότημα που παρουσιάζει μία καινούργια πρόταση στην ελληνική ποπ σκηνή.
Οι εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία ολοκληρώνονται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, με το Τραπέζι της Αγάπης από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κανάλι 5, ο οποίος οργανώνει το Τραπέζι της Αγάπης για τρίτη χρονιά, πάντα την ίδια ημέρα. Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο και δίπλα στο Τραπέζι της Αγάπης θα πραγματοποιηθεί συναυλία με νεανικά συγκροτήματα.

[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails