Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Τον... Καβάλησε στις καθυστερήσεις!-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ 1-2


Στην συννεφιασμένη πλατεία χαμογέλασε η Καβάλα!
Η Καβάλα «δάγκωσε» σαν πάνθηρας τον Πανιώνιο και έφυγε με μεγάλο διπλό από την Νέα Σμύρνη χάρη στο γκολ του Ονουάτσι στις καθυστερήσεις με 1-2! Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Μπάλαμπαν στο 59΄, όμως στο τελευταίο 5λεπτο του ματς, η Καβάλα έφερε τα πάνω κάτω κάνοντας μπλακ–τζακ!
Οι «αργοναύτες» είχαν σαφή σκοπό να αιφνιδιάσουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ήταν πάντα απειλητικοί όταν πατούσαν την περιοχή του Ανδριόλα.
Οι «πάνθηρες» ωστόσο έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ με τον Γουνδουλάκη στο 13΄ να βλέπει τον Κάλατς να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ στο πλασέ μέσα από την περιοχή. Ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στον Ψωμά και τον Μπάλαμπαν, ενώ ο Κροάτης είχε τετ α τετ με τον κίπερ της Καβάλας στο 21΄ με νικητή τον Αυστραλό γίγαντα.
Ο Πανιώνιος ανέβασε σταδιακά στροφές, πίεσε και πήρε το χώρο του κέντρου δημιουργώντας πρόβλημα στους αντιπάλους που επέμειναν με αντεπιθέσεις σε όλο το πρώτο 45λεπτο δίχως επιτυχία.

Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν και στο δεύτερο μέρος. Ιδιαίτερα επιθετικοί αναζήτησαν το γκολ και το άγγιξαν το φάουλ του Τζαβέλλα που έφυγε μόλις άουτ στο 48΄.
Ο Κάλατς τρία λεπτά μετά απομάκρυνε έγκαιρα την κεφαλιά του Μπάλαμπαν και το γήπεδο είχε αρχίσει να γέρνει με την Καβάλα να δέχεται σφυροκόπημα.
Στο 57΄ ο Σκούφαλης ανατράπηκε καθαρά από τον Οικονόμου εντός περιοχής και ο Μπάλαμπαν βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα για το 1-0.
Η Καβάλα μοιραία ανοίχθηκε για να βρει τρόπο να ισοφαρίσει και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ουνουάτσι να πλασάρει και το Ανδριόλα στο 76΄ να απομακρύνει.
Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Μανιάτης τράβηξε τον Σουλτανίδη αντικανονικά στην περιοχή, ο ρέφερι έδειξε σωστά πέναλτι και ο Ρινκόν έκανε το 1-1!
Η Καβάλα έστειλε στην κόλαση τον Πανιώνιος στις καθυστερήσεις με τον Ουνουάτσι να βρίσκει δίχτυα από το μισό μέτρο ύστερα από την προσπάθεια του Ρινκόν και την αδράνεια της άμυνας!

Η ταυτότητα του αγώνα


Πανιώνιος-Καβάλα 1-2

59΄ Μπάλαμπαν (πεν) -87΄ Ρινκόν (πεν.), 90+ Ονουάτσι

Πανιώνιος: Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε, Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης (53΄ Σκούφαλης), Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας
Καβάλα: Κάλατς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ψωμάς, Φερέιρα, Ντομπρασίνοβιτς (80΄ Λεοντίου), Ντικρόκν (54΄ Σιόντης), Ονουάτσι, Ιωάννου, Λάκης (62΄ Ρινκόν), Σουλτανίδης
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες Κάρτες: Τζαβέλλας, Ριέρα, Μανιάτης, Νικολάου – Κάλατς, Ψωμάς, Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails