Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Έδειρε παπά γιατί τον πέρασε για τρομοκράτη

«Τουρισμό» στα… επείγοντα της Τάμπα, στην Φλόριντα των ΗΠΑ, κάνει ένας 29χρονος ιερέας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πεζοναύτη καθώς τον πέρασε για τρομοκράτη!

Ο πατήρ Αλέξιος Μαράκης από την Κρήτη χάθηκε στους δαιδαλώδεις δρόμους της αμερικάνικης πόλης και σταμάτησε σε γκαράζ για να ζητήσει πληροφορίες.

Τα ράσα, όμως, έκαναν τον 28χρονο πεζοναύτη Τζέισεν Μπρους να τον περάσει για… αντάρτη Ταλιμπάν!

Αμέσως, ο Μπρους άρπαξε τον γρύλο από το πορτμπαγκάζ και άρχισε να τον χτυπά, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια.

Ο πεζοναύτης, που ασχολείται και με το μόντελινγκ, άλλαξε γραμμή όταν δεν κατάφερε να πείσει περί τρομοκρατίας.

Πλέον, υποστηρίζει πως ο ιερέας «θαμπώθηκε» από την ομορφιά του και του επιτέθηκε σεξουαλικά!

Πάντως, οι αρχές εξακολουθούν να τον θεωρούν ύποπτο για ξυλοδαρμό και το βίντεο από το κύκλωμα παρακολούθησης του γκαράζ αναμένεται να «φωτίσει» το απίστευτο περιστατικό…

1 σχόλιο:

  1. Καλά του έκανε αφού τράγοι σπέρνουν μεμχμεκουμουνια. Να πλένονται, ξυρίζονται και να φορών παντελόνια Είναι πολύ γνωστό ότι οι Έλληνες πάντα υποστήριζαν την τρομοκρατία. Περιτομή στης τσιμπεροφωρούσσες. Δεν ξεχνώ τους Τσυπρίοτες που έκρυψαν τους αντάρτες που μας πλήγωσαν Δεν ξεχνώ τους Νηγρασιάτες του Βαφιάδη και Ζαχαριάδη της Νέας Ιόνιας τα Δεκεμβριανά που θα στείλω πίσω τα εγγόνια του στους Τούρκους για κεμπαμπια. Δεν ξεχνώ που εσφαξες Τούρκους γυναικόπαιδα στη Σμύρνη και Κρήτη και μας καταρρεύσεως Δεν ξεχνώ οτ τα συνεχείς πραξικοπήματα του Βενιζέλου εχυσαν πάρα πολύ περισσότερο αιμα απο την χούντα Δεν ξεχνώ οτι κουμούνο φορολογία έστειλε Έλληνες στη Σμύρνη μετά το 1821. Δεν ξεχνώ οτι η Ζηλωτή κουμούνα έκανε αγρότες να ασπασθούν Τουρκοκρατία Δεν ξεχνώ οτι ζυμωτές Παλαμά σφάξαν αριστοκρατία Θεσσαλονίκης Γιά να φέρουν τους σλαβοκουμούνες Καντακουζηνού και την ανατολική δαιμόνια ησυχασμός. Νερουλάκι μου, πες την σούβλα πυρετό στη φτέρνα και να ξαναβαλη τον πιτοκόθορο στο σιρταρι. Για αυτό πρέπει να σφαγή μεχμεκουμούνα πουτάνα Ελλάδα να σωθεί ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails