Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Θα μεταδοθεί ο αγώνας Ουκρανία – Ελλάδα


Έληξε πριν λίγο ο εφιάλτης για το αν ο αγώνας Ουκρανία - Ελλάδα θα μεταδοθεί και στη χώρα μας! Τελικά, οι Ουκρανοί φαίνεται να μετρίασαν τις απαιτήσεις τους και βρέθηκε η χρυσή τομή που ικανοποιούσε και τις δυο πλευρές. Έτσι, το παιχνίδι θα μεταδοθεί κανονικά την Τετάρτη και στην Ελλάδα από το κανάλι του MEGA.

Η κρίσιμη αναμέτρηση, από την οποία θα προκύψει αν η Εθνική θα δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής το ερχόμενο καλοκαίρι, θα ξεκινήσει ακριβώς στις 8.00 το βράδυ και θα μεταδοθεί από το Mega σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Ο αγώνας βρίσκονταν στον αέρα, εξαιτίας των υπερβολικών οικονομικών απαιτήσεων της ουκρανικής πλευράς, ωστόσο η συμφωνία επετεύχθη μετά την καλή διάθεση που έδειξαν Mega και ΕΠΟ (που έδωσαν δωρεάν το σήμα της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ στην Ουκρανία) αλλά και το διάβημα που χρειάστηκε να κάνει η ελληνική πλευρά στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA). Τώρα στο Mega τρέχουν για να εξασφαλίσουν διαφήμιση, αφού λέγεται ότι η εξασφάλιση των δικαιωμάτων μπορεί να μην έφτασε στα αστρονομικά ποσά που ζητούνταν, αλλά δεν στοίχισε τελικά και λίγα χρήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails