Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Στον ΠΑΟΚ... αφιλοκερδώς ο «Λάζος»!


Εντός των ελληνικών συνόρων θα βρει η συνέχεια της καριέρας του τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Ο 29χρονος σέντερ, που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ολοκληρώσει την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Φορτιτούντο Μπολόνια, συμφώνησε μέχρι το τέλος της περιόδου με τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης δε θα βάλει ευρώ στην τσέπη του, αφού έπειτα από προσωπική επιθυμία τα χρήματα του συμβολαίου του θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού», αλλά και στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι!

Ο «Λάζος» τον τελευταίο καιρό προπονούνταν με τη ομάδα του «δικεφάλου του βορρά» και έτσι η προσαρμογή του αναμένεται να είναι πιο ομάδη και πιο σύντομη. Η πρώτη του επίσημη εμφάνιση, αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες να κάνει την έκπληξη και να προλάβει την αυριανή αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να γίνει και πάλι κόντρα στους «ερυθρόλευκους», αλλά την Κυριακή για την Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Λάζαρο Παπαδόπουλο, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010. Ύστερα από επιθυμία του ίδιου του καλαθοσφαιριστή, όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, θα διατεθούν στο "Χαμόγελο του παιδιού", αλλά και στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ). Επίσης το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και ομάδας της Ευρωλίγκα και τα καθαρά έσοδα από αυτό το φιλικό παιχνίδι θα διατεθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στον ΟΣΕΚΚ».
http://enimerwsi-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails