Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Yamaha - Νέα χρώματα και μικρές αλλαγές στη γκάμα

Εν αναμονή των εκπλήξεων (;) που μας ετοιμάζει η Yamaha στις επερχόμενες εκθέσεις μοτοσικλέτας, παρουσιάζουμε τις αλλαγές στην υπάρχουσα γκάμα των μοντέλων της εταιρείας. Η διάθεση του «ντυμένου» XJ6 Diversion F στις Ευρωπαϊκές αγορές, αποτελεί την σημαντικότερη εξ αυτών.
XJ6 Diversion F: Πρόκειται για την έκδοση του γνωστού XJ6 Diversion, με ολόσωμο fairing. Χωρίς αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά ή στη σχεδίαση, πλην της προσθήκης αεραγωγών εκατέρωθεν του προβολέα. Η μοτοσικλέτα προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική και βελτιωμένη προστασία για τον αναβάτη και θα διατίθεται στην Ευρώπη σε μονοχρωμία μπλε ή μαύρου, με το ABS να ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό.

YZF-R6: Για το 2010, η Yamaha επανα-χαρτογράφησε την ECU στο R6 και σε συνδυασμό με τη τοποθέτηση ενός νέου τελικού εξάτμισης, υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση στη χαμηλή και μεσαία περιοχή λειτουργίας του κινητήρα. Νέα είναι επίσης τα χρώματα και τα γραφικά.

FZ1 / FZ1 Fazer: Δυο μοντέλα στα οποία επίσης πραγματοποιήθηκε επανα-χαρτογράφηση της ECU, ώστε να βελτιωθεί η απόδοση του κινητήρα στις «χαμηλο -μεσαίες» στροφές. Νέα χρώματα και γραφικά.

T-Max: Το 500άρι που θεωρείτε ο γενάρχης των mega scooter, κλείνει αισίως δέκα χρόνια στη παραγωγή. Για αυτό το λόγο η Yamaha δημιούργησε μια επετειακή έκδοση σε λευκό, με διχρωμία στη σέλα και τροχούς με «τελείωμα» τιτανίου. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ωστόσο παραμένουν ίδια με αυτό του 2009 μοντέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails