Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Θρήνος στις Σέρρες

Πολλές φορές δεν ξέρεις πώς να αναφέρεις μία είδηση, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός? Ο Πανσερραϊκός από χτες το βράδυ θρηνεί την απώλεια ενός 16χρονου καλαθοσφαιριστή του Ανδρέα Ρόταρι. Το τραγικό συμβάν συνέβη χτες το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.
Ο άτυχος αθλητής γλίστρησε στα αποδυτήρια, ο προπονητής της σερραϊκής ομάδας, Βασίλης Χρυσανθίδης προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον αθλητή, ενώ κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο 16χρονος παίκτης διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του με τον άτυχο νέο να ξεψυχά στο ασθενοφόρο.



Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Ρόταρι, αθλητή του συλλόγου τους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι Ίκαροι Σερρών, το Δ.Σ. του οποίου αποφάσισε να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του αδικοχαμένου αθλητή κι αντί στεφάνου να καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ στο ίδρυμα υποτροφιών "Ο Άγιος Μάξιμος, ο εξομολογητής της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης", στη μνήμη του.

Η ανακοίνωση:
"Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών συνήλθε σήμερα εκτάκτως με μοναδικό θέμα τον αιφνίδιο θάνατο του αθλητή Ανδρέα Ρόταρι. Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και αποφάσισε σύσσωμο να παραστεί στην κηδεία του αθλητή.
Αντί στεφάνου αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 100 ευρώ στο ίδρυμα υποτροφιών "Ο Άγιος Μάξιμος, ο εξομολογητής της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης", στη μνήμη του άτυχου Ανδρέα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails