Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Νεος... φονέας γιγάντων!

serres1400.gifΟ νέος... φονέας των γιγάντων ονομάζεται Πανσερραϊκός και πλέον, όποιος κληρώνεται μαζί του στο Κύπελλο θα πρέπει να προετοιμάζεται για πρόωρες διακοπές...
Πέρυσι ήταν ο Παναθηναϊκός αυτός που έμελλε να γνωρίσει την πίκρα του αποκλεισμού από τα "λιοντάρια" στον προημιτελικό της διοργάνωσης.
Σήμερα, το μενού είχε... κόκκινο κρασί, για τον Γκιγιέρμο Ογιος και τους παίκτες του, οι οποίοι έφτασαν στο εντυπωσιακό 3-1 σε βάρος του πρωταθλητή και πρωτοπόρου Ολυμπιακού, που πήγε να παίξει στις Σέρρες με πολλές αλλαγές και φυσικά την... πάτησε!
Γκολ από τον Λεοζίνιο στο 16', με τον Ολυμπιακό να μην το πιάνει το... γράμμα. Δεύτερο γκολ για τους Σερραίους στο 52' από τον Αθανασιάδη και κάπου εκεί άρχισε να κάνει φτερά η πρόκριση για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι όμως μπήκαν ξανά στο ματς στο 67' όταν μείωσε με τον Μήτρογλου. Ο τελευταίος έχασε κλασσική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 79', όταν σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ και έτσι, ήρθε το "κερασάκι" στην τούρτα της πρόκρισης για τον Πανσερραϊκό, με το πέναλτι που έκανε και αποβλήθηκε γι' αυτό, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Ριμόλντι.
Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους Σερραίους να πανηγυρίζουν και τον Ζίκο να χρεώνεται την πρώτη μεγάλη αποτυχία για τον Ολυμπιακό, καθώς η εικόνα που εμφάνισε σήμερα η ομάδα του ήταν πραγματικά, αποκαρδιωτική.
http://www.dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails