Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ο ΣΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ " ΕΛΠΙΔΑ "

Η βάφτιση της κόρης του Ρουβά σε φωτογραφίεςΤο πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, βάφτισε την μονάκριβη κόρη τους σε στενό οικογενειακό κύκλο. Δεν τύπωσαν προσκλήσεις, απλώς ειδοποίησαν τους 50 καλεσμένους τους τηλεφωνικά. Το μεσημέρι της Κυριακής 18 Οκτωβρίου, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη επέλεξαν τη Μονή Παντοκράτορα, καθώς το ζευγάρι διατηρεί σχέση με την Ηγουμένη Στυλιανή - ενώ σύμφωνα με πληροφορίες - ο Σάκης είχε κάνει τάμα να βαφτίσει τη πριγκίπισσά του, σε αυτή τη Μονή, την οποία επισκέπτεται συχνά.
Νονά της μικρής Αναστασίας - που πήρε το όνομα του μπαμπά της - η Μανουέλα Παυλίδου, η οποία εκτός από φίλη του Σάκη και συνεργάτιδά του στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, υπήρξε για χρόνια επιστήθια φίλη και ιδιαιτέρα της Μελίνας Μερκούρη και σήμερα παραμένει γραμματέας του Ιδρύματος "Μελίνα Μερκούρη".
Η διακόσμηση του ναού, ήταν απλή, με μικρά δεντράκια ελιάς. Η κολυμπήθρα ήταν στολισμένη επίσης πολύ διακριτικά, ενώ αντί μπομπονιέρας οι καλεσμένοι έπαιρναν μόνοι τους ένα μικρό πουγκί, από λευκό λινό δεμένο με δερμάτινη λιλά κορδέλα και, το γέμιζαν με κουφέτα σε πέντε διαφορετικές γεύσεις.
Ο σταυρός της μικρής που επέλεξε η νονά της, ήταν πιστό αντίγραφο βυζαντινού σταυρού από το Μουσείο Μπενάκη. Μετά τη βάφτιση ο Σάκης και η Κάτια υποδέχθηκαν τους καλεσμένους για γεύμα στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά, η γιορτή κράτησε μέχρι το βράδυ.
Ο Σάκης σαν καλός οικοδεσπότης, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι, προσφέροντάς τους φαγητό και γλυκά σε μπουφέ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες της βάφτισης της μικρής Αναστασίας Ρουβά, δίνονταν για δημοσίευση κατόπιν αμοιβής, που θα διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο " ΕΛΠΙΔΑ", του οποίου ο Σάκης είναι "Αγγελιοφόρος".
Η ώρα της βάφτισηςΗ δεσποινίδα Ρουβά, Αναστασία
Η νονά, Μανουέλα Παυλίδου, ο Σάκης, η Κάτια και η νεοφώτιστη, Αναστασία
Η νονά, Μανουέλα Παυλίδου, ο Σάκης, η Κάτια και η νεοφώτιστη, ΑναστασίαReal news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails