Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

Χαμός με την Τζούλια στην ΓΑΔΑ!

Χαμός στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής χθες, με την έλευση της Τζούλιας!

Υστερα από εισαγγελική εντολή, η Τζούλια Αλεξανδράτου πήγε συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της- στο Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της κατοχής πλαστού διπλώματος οδήγησης που της είχε ασκηθεί μετά από έλεγχο της αστυνομίας πριν από λίγους μήνες.
Το sexy μοντέλο-τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Τμήμα Οικονομικών Εγκλημάτων της Ασφάλειας, στον έκτο όροφο, και παρέμεινε μόνο για 15 λεπτά, αφού ζήτησε -και πέτυχε- να πάρει προθεσμία ούτως ώστε να απολογηθεί.
Η περιπέτεια για την άτακτη ξανθιά της showbiz ξεκίνησε όταν σε έλεγχο της Τροχαίας εντοπίστηκε να κατέχει αμφιβόλου γνησιότητας δίπλωμα οδήγησης, το οποίο φαίνεται ότι εκδόθηκε στην Ιταλία. Αμέσως κινητοποιήθηκε το υπουργείο Μεταφορών, ξεκίνησε έρευνα και εξέδωσε πόρισμα σχετικά με την πλαστότητά του.
Η Αλεξανδράτου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το πώς προμηθεύτηκε το συγκεκριμένο έγγραφο και να ενημερωθεί αναλυτικά από την αστυνομία για τις κατηγορίες που έχουν προκύψει εναντίον της. Κατά την παραμονή της στη ΓΑΔΑ η Τζούλια φέρεται να δήλωσε: «Ο,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα!» Ο δικηγόρος της ζήτησε και πήρε παράταση ώστε να απολογηθεί (για την ακρίβεια πέτυχε διήμερη προθεσμία). Δεν μένει λοιπόν παρά να δούμε τι ακριβώς θα πει στην απολογία της τις επόμενες ημέρες.
Πάντως, ο μάνατζέρ της Γιάννης Αρμουτίδης, όταν το μοντέλο-τραγουδίστρια πιάστηκε με το συγκεκριμένο έγγραφο, απέκλεισε το γεγονός να οδηγεί η πελάτισσά του με πλαστό δίπλωμα και μάλιστα το υποστήριξε λέγοντας πως μόλις πριν από μερικές μέρες είχε παραλάβει το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό της, ένα Range Rover.
http://fatsa-tv.blogspot.com/2009/10/blog-post_8437.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails