Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ-Χωρίς δύο στη Ρόδο

Ο Σάββας ΗλιάδηςΧωρίς τον Σάββα Ηλιάδη και τον Αλέξανδρο Συγκούνα, οι οποίοι θα παραμείνουν κυρίως για προληπτικούς λόγους στην Καβάλα, αναχώρησε η αποστολή της ομάδας για τη Ρόδο, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά "Τάσος Κουταλιανός". Ο Κώστας Πιλαφίδης αποφάσισε μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης να μην εκβιάσει την επάνοδο των παικτών του, που προέρχονται από τραυματισμό.

Η αποστολή, που αναχώρησε για τη Ρόδο, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γκούστας, Γουέιντ, Σιλντς, Αλεξάντερ, Χαφ, Στεφανίδης, Αγγελόπουλος, Τσέρανιτς, Αθανασιάδης, Παπαϊωακείμ και Θωμάς. Πέραν του προπονητικού τιμ (Κώστας Πιλαφίδης, Κρις Χουγκάζ, Ηλίας Μωσαΐδης), στο "σμαραγδένιο νησί" θα βρεθούν τόσο ο τιμ μάνατζερ Νίκος Πενταζίδης όσο και ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Σχοινάκης.

Το "Τάσος Κουταλιανός" θα διεξαχθεί το διήμερο 2-3 Οκτωβρίου στο "Βενετόκλειο", με την Καβάλα να αντιμετωπίζει κατά σειρά τον Ηλυσιακό και τα Τρίκαλα. Με τον διοργανωτή Κολοσσό θα δοθεί ανεπίσημο φιλικό, κεκλεισμένων των θυρών, την Πέμπτη.
http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails