Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Νίκη με Ονουάτσι


Με γκολ του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, η Καβάλα κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου (5/9) στο γήπεδο της Ελευθερούπολης με 1-0 τον Πανθρακικό. Ντεμπούτο για Κάλατς και Ιτάνζ.

Οι "αργοναύτες" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιουργώντας αρκετές φάσεις στην εστία του Πανθρακικού. Η σημαντικότερη ήταν του Ντομπρασίνοβιτς που σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Λάκης άγγιξε το γκολ σε δύο περιπτώσεις.

Οτι δεν κατάφεραν οι συμπαίκτε του, το έκανε ο Ονουάτσι στο 71', διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Θράκης από την άλλη, δεν έδειξε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με τον Καπετάνο να αστοχεί στην μοναδική μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του στο 79', χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Με τους "αργοναύτες" δοκιμάστηκε τόσο ο σενεγαλέζος Κολί που άφησε καλές εντυπώσεις αλλά και ο Μπιλάρ, χωρίς να εντυπωσιάσει, που αγωνιζόταν παλαιότερα σε Σάλτσμπουργκ, Καϊζερσλάουτερν και Ουντερχάκινγκ. Με την φανέλα της Καβάλας, την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν οι δύο τερματοφύλακες Κάλατς και Ιτάνζ που έπαιξαν από ένα ημίχρονο αλλά και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ρινκόν.

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails