Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ-Ανακοινώθηκε ο Αρτσε, επαφές Θανόπουλου με 5 επιχειρηματίες


Ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Μπιάνκι Αρτσε. Ο 22χρονος αμυντικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Ενωση."Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Nicolas Alexis Bianchi Arce. O 22χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την San Lorenzo", αναφέρει η ανακοίνωση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ για τον Αρτσε, ο οποίος δεν αποκλείεται την Κυριακή στο φιλικό με τον Θρασύβουλο να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής.

Ο Μπιάνκι Αρτσε γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1987 κι έχει ύψος 1,87μ. Με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο έχει -από το 2006- 52 συμμετοχές.

Επαφές Θανόπουλου με 5 επιχειρηματίες

Οσον αφορά στο ταξίδι του Νίκου Θανόπουλου στην Κύπρο, η κυπριακή ιστοσελίδα "sportive.com.cy", η οποία ανήκει στην εταιρεία που εκδίδει το match program και το επίσημο περιοδικό της ΑΕΚ, συμφερόντων του Παντελή Αθηνή, αναφέρει σχετικά με τις επαφές του προέδρου της ΑΕΚ με επιχειρηματίες: "Στην Κύπρο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΑΕΚ Αθηνών, Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα. Ο ισχυρός άνδρας της αθηναϊκής ομάδας έχει επαφές, όπως πληροφορούμαστε, με Κύπριους επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι πληροφορίες του www.sportive.com.cy αναφέρουν ότι πρόκειται για πενταμελή ομάδα επιχειρηματιών, η οποία ενεργεί ως μία οντότητα. Την ερχόμενη Τετάρτη, ο κ. Θανόπουλος θα παραθέσει, σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης. Το θέμα των επενδυτών θα είναι μέρος της συνέντευξης".


http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails