Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

"Keep walking"



Αν ήθελε κάποιος να βάλει τίτλο στις μεταγραφές της Καβάλας, από εδώ και πέρα, θα ήταν "keep walking", αφού η διοίκηση της ΠΑΕ, έχει σκοπό να πάρει τουλάχιστον ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τους "κυανόλευκους" στην επάνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μπορεί κάποιοι να πίστεψαν μετά το τριπλό χτύπημα (Ρινκόν-Ορούμα-Ριπέρτ), ότι ίσως τελείωσαν οι κινήσεις του ΑΟΚ στο μεταγραφικό "παζάρι", όμως, οι ενέργειες της οικογένειας Ψωμιάδη δείχνουν, ότι ακόμη τίποτα δεν τελείωσε. Αυτή τη στιγμή στο σχεδιασμό της ομάδας, υπάρχουν τρεις προτεραιότητες. Η πρώτη είναι ένας κεντρικός αμυντικός, η δεύτερη είναι ένας δημιουργικός χάφ και η τρίτη ένας ακόμη επιθετικός.

Από εκεί και πέρα, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι πολύ πιθανό να έχουμε και κάποια άλλη ποιοτική αλλαγή στην ενδεκάδα, εφόσον εάν κάποιος δεν πείσει, κάτι το οποίο το έχουμε δεί μέχρι τώρα, ότι μπορεί να προσφέρει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Χαρακτηριστικό ήταν άλλωστε, ότι στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας αγωνίστηκαν, μόλις τέσσερις (Κατεργιαννάκης, Πετκάκης, Κάλαϊντζιτς, Σουλτανίδης), από την περυσινή ομάδα...

Εντυπωσίασε ο Ντουγκλάο

Μπορεί τα μάτια να ήταν στραμμένα στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας στα νέα αποκτήματα της Καβάλας, όμως ένας παίκτης που συγκέντρωσε τα φώτα επάνω του ήταν ο 23χρονος βραζιλάνος αμυντικός, Ντουγκλάο Ντάγκλας Φερέιρα. Από την πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ο πανύψηλος (1,94μ,) αμυντικός, έδειξε τη μεγάλη του ποδοσφαιρική κλάση. Γρήγορος, δυνατός, με τεχνική κατάρτιση (ελέω Βραζιλίας), που θα τη ζήλευαν "δεκάρια". Στο... αέρα, απλά ήταν ανίκητος και έδειξε ότι εάν καταφέρουν οι άνθρωποι της Καβάλας να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, θα έχουν πετύχει διάνα. Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και ενός δημιουργικού μέσου.

http://www.sport.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails