Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΑΟΚ Δόξα Δράμας 1-0

Στο τρίτο φιλικό παιχνίδι νίκησε
ο ΑΟΚ τη Δόξα Δράμας με (1-0)

Νικηφόρο ήταν το τρίτο φιλικό παιχνίδι για την PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ η οποία παρουσία 3.500 Καβαλιωτών φιλάθλων νίκησε χθες Τετάρτη 29 Ιουλίου την Δόξα Δράμας με σκορ (1-0). Μία αναμέτρηση πολύ χρήσιμη από πλευράς συμπερασμάτων για τον προπονητή της PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Γιάννη Παπακώστα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο το δυνατό σουτ του Γκονζάλες απομάκρυνε με αυτοθυσία ο Ψωμάς ενώ στο 12΄ η Καβάλα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ. Από την πάσα του Μεντί κάτοχος της μπάλας έγινε ο Σουλτανίδης ο οποίος από καλή θέση με σουτ την έστειλε να φύγει μόλις άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα έχασε νέα καλή ευκαιρία. Τότε από τα αριστερά ο Μεντί έβγαλε σέντρα αλλά απέναντι στον τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας Καρατζιοβαλή ο Ιωάννου δεν πρόλαβε την μπάλα για να την προωθήσει στα δίχτυα. Στο 50΄ και μετά την πάσα του Ιωάννου ο Σουλτανίδης από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, της ομάδας της Δράμας με συρτό ευθύβολο δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα της Δόξας και έγραψε το (1-0). Στο 63΄ από τα δεξιά ο Λάκης έβγαλε παράλληλη σέντρα, με κεφαλιά πάσα ο Μεντί τροφοδότησε τον Σουλτανίδη το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας Καραβελίδης. Στο 78΄ του αγώνα είχαμε μία καλή στιγμή για την ομάδα της Δόξας όταν ο Μπ. Μουρατίδης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά αλλά την προβολή του Σαμαρά εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Καβάλας Λαζαρίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Φραγκάκης και βοηθοί του οι Δ. Αναγνωστόπουλος και Στ. Βαρελτζίδης με 4ο διαιτητή των Φ. Τερετίδη. Όλοι του Συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Καβάλας.

PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ: (Γιάννης Παπακώστας), Κατεργιαννάκης, Ντουκρόκ, Ψωμάς, Πετκάκης, Κάλαϊτζιτς, Ντομπρασίνοβιτς, Σιόντης, Μεντί, Λάκης, Σουλτανίδης, Ιωάννου.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στοπολζίεβ, Μπάκοβιτς, Γαλανόπουλος, Γιάννου, Αλεξάνδροβιτς, Σκλιοπίδης, Λαζαρίδης, Φερέϊρα, Ντάμπριτς, Ντάριο.

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Κώστας Βασιλακάκης), Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου, Ρομπίνιο, Μαράς, Πακάλτσης, Γκίκας, Τσιμπλίδης, Γκονζάλες, Μουρατίδης Λ., Τσουκαλάς, Βαν Ες.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πινδόνης, Γαλακτερός, Παπαδόπουλος Π., Καραβελίδης, Μουρατίδης Χ., Τρελλόπουλος, Άγγος, Αθανασιάδης, Μαχαιρούδης, Σαμαράς.

*** Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ο Πρόεδρος της PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Σταύρος Μπακιρτζής, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Δόξα Δράμας Χαράλαμπο Νικολαΐδη για την άνοδο της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

*** Στην κυριολεξία αποθεώθηκαν κατά την έλευση τους στο χώρο των επισήμων του σταδίου ΄΄Ανθή Καραγιάννη΄΄, από τους 3.000 και πλέον Καβαλιώτες φιλάθλους, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Ντιόγκο Ρινκόν και Γουίλσον Ορούμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails