Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - Ετοιμάζει "κόλπο" με Μεντόσα!

Ψηλά τον πήχη στη νέα σεζόν φαίνεται πως έχουν θέση στην Καβάλα. Παρά το γεγονός ότι ήδη έχει γίνει σημαντική ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει τις προσπάθειες για το μεγάλο "μπαμ". Αυτό δεν αποκλείεται τελικά να είναι ο Αντρές Μεντόσα!
Στον Περουβιανό επιθετικό έχει γίνει πρόταση 400.000 ευρώ και φέρεται να είναι κοντά στο να πει το πολυπόθητο ναι. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τόσο καλό στάδιο που ενδέχεται να έρθει ακόμα και αύριο στη χώρα μας για κλείσει και τυπικά η μεταγραφή. Ο 31χρονος φορ "έφτιαξε" το όνομά του στην Σπόρτινγκ Κριστάλ της πατρίδας του, με την οποία έφτασε μέχρι και στον τελικό του Copa Libertadores.

Οι επιδόσεις του στη Σπόρτινγκ αποτέλεσαν το διαβατήριο για την Ευρώπη και την βελγική Μπριζ, στην οποία έμεινε για μια πενταετία. Με τη φανέλα της Μπριζ πέτυχε πολλά τέρματα, αλλά το 2004 αποχώρησε για να δώσει νέα πνοή στην καριέρα του. Κάτι που δεν κατάφερε όμως, αφού από τότε αλλάζει σχεδόν κάθε χρόνο ομάδα. Έπαιξε κατά σειρά στις Μέταλουργκ, Μαρσέιγ, Ντιναμό Κιέβου, Στεάουα Βουκουρεστίου και τη Μονάρκας Μορέγια στο Μεξικό. Στην τελευταία δε αναγεννήθηκε, αφού μετά από πολλά χρόνια ξεπέρασε το φράγμα των δέκα γκολ, τελειώνοντας τη σεζόν με 13 γκολ σε 27 συμμετοχές!
πηγή www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails