Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

AEK: Συμφώνησε με Μάντζιο, κοντά σε Λεονάρντο


Διπλό "μπαμ" από την ΑΕΚ! Η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για την μετακίνηση του Βαγγέλη Μάντζιου. Παράλληλα, ο Γιάννης Κομπότης προσέγγισε εκ νέου την "Ένωση" και η ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον Λεονάρντο είναι πιο πιθανή από ποτέ...

Η "Ένωση" βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου από τον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε τις προηγούμενες ημέρες σε επαφή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος του μετέφερε την επιθυμία του να τον δει ντυμένο στα κιτρινόμαυρα, πράγμα που κάθε άλλο παρά άσχημα ήχησε στα αφτιά του διεθνούς επιθετικού.Οι καλές σχέσεις ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων και φυσικά το γεγονός πως ο Μάντζιος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χενκ τεν Κάτε ενόψει της νέας περιόδου ήταν τα σημεία-κλειδιά ώστε να δώσουν οι "πράσινοι" τη συγκατάθεση τους για την μετακίνηση του 26χρονου επιθετικού στην ΑΕΚ.Αξίζει να σημειωθεί πως η μορφή της συμφωνίας (αν δηλαδή πρόκειται για μεταγραφή ή για δανεισμό με οψιόν αγοράς), αλλά και οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις προσεχείς ημέρες.

Και Λεονάρντο...

Η αρνητική απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Κομπότης στον Νίκο Θανόπουλο για την μετακίνηση του Λεονάρντο στην ΑΕΚ πριν λίγες μέρες, έμοιαζε να δίνει οριστικό τέλος στο σίριαλ που διαδραματιζόταν το τελευταίο δίμηνο με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Τις τελευταίες ώρες, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν...Η έλλειψη προτάσεων και κυρίως η επιμονή του ποδοσφαιριστή να ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα" και να συνεργαστεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται πως έπιασαν τόπο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Λεβαδειακού προσέγγισε εκ νέου τους "κιτρινόμαυρους" και πλέον το ενδεχόμενο θετικής έκβασης στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails