Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

"Σειρήνες" από την πατρίδα


Sample ImageΟ Αντάνας Καβαλιαούσκας ήταν από τις αποκαλύψεις της Καβάλας τη φετινή σεζόν, όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να παραμείνει στα μεγάλα "σαλόνια" στην παρθενική της εμφάνιση.
Η παραμονή του παίκτη αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του Κώστα Πιλαφίδη, ωστόσο το έργο της διοίκησης να τον κρατήσει δεν θα είναι εύκολο και αυτό γιατί ο Λιθουανός σέντερ έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μια εξ αυτών είναι η Λιέτουβος Ρίτας, η οποία στέφθηκε χθες πρωταθλήτρια Λιθουανίας.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Βίλνιους έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον 24χρονο παίκτη καθώς πιστεύουν πως μπορεί να αποτελέσει μια αξιόλογη λύση, αν και ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη κρούση στην Καβάλα.

Ο Καβαλιάουσκας από την πλευρά του έχει ως προτεραιότητα να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα που αγωνίζεται, κάτι που συνέβη φέτος στην ομάδα της Μακεδονίας και αποτελεί ένα "συν" για την ίδια ώστε να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Λιθουανό.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Αγγελακόπουλος τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και ουσιαστικά απομένουν μόνο οι υπογραφές ώστε να οριστικοποιηθεί η παραμονή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails