Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Στο στόχαστρο ο Μάκης



Sample ImageΠρόταση στον Μάκη Νικολαΐδη είναι έτοιμοι να κάνουν στην Καβάλα. Ο 31χρονος φόργουορντ είναι ένας παίκτης της εγχώριας αγοράς που αρέσει ιδιαίτερα στον Κώστα Πιλαφίδη που θέλει τη νέα χρονιά στο ρόστερ να υπάρχει ένας ισχυρός κορμός από Έλληνες παίκτες. Η περίπτωση του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι καθώς αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους (έχουν ακουστεί τα ονόματα του Πανιωνίου και του Πανελληνίου). Ο Νικολαΐδης άλλωστε πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Τρικάλων και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στην Α1.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Γκιέντριους Γκούστας καθώς οι απαιτήσεις του είναι ιδιαίτερα υψηλές και για να παραμείνει θα πρέπει να τις ρίξει αρκετά, ενώ άγνωστο παραμένει και το μέλλον του Πέπε Αμαγκού.

Ο 24χρονος γκαρντ σκέφτεται την επιστροφή του στη Γαλλία, ωστόσο αν δεν βρει κάτι καλύτερο από την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η Καβάλα (θεωρείται αρκετά καλή) τότε είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην ομάδα της Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails