Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Επιτυχίες των Ελλήνων οδηγών στο Red Bull Romaniacs!


Ο Ανδρέας Παραγιός από την Καβάλα τελικά αναδείχθηκε Νικητής της κατηγόριας HOBBY SINGLE στο RED BULL ROMANIACS 2011

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι 2 Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν τον 4ήμερο αγώνα extreme enduro RED BULL ROMANIACS που διεξήχθη στο...
SIBIU της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ .Kαι μόνο που σε έναν τέτοιο αγώνα εμπλέκετε το όνομα της RED BULL σημαίνει ότι είναι σκληρός ,δύσκολος και ότι οι αγωνιζόμενοι που συμμετέχουν είναι οι κορυφαίοι σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι Έλληνες αθλητές μαζί με τους συνοδούς τους είναι : ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΓΙΟΣ (Νο345) από την πόλη της Καβάλας με την ομαδα ΄΄ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ TEAM’’και με χορηγούς την NORTH STAR, MEDEQ που αγωνίστηκε με μοτοσικλέτα ΚΤΜ EXC 300 και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΛΑΒΑΣ του περιοδικού μοτοσικλέτας ΜΟΤΟ που συμμετείχε με την ομάδα MOTO MAG GREECE με χορηγούς το MOTO Magazine και αγωνίστηκε με μοτοσικλέτα KTM 450 EXC.
Να αναφέρουμε ότι ο Ανδρέας Παραγιός συμμετείχε για πρώτη φορά στον διάσημο αυτόν αγώνα ενώ ο Ανδρέας Γκλαβας είχε αγωνιστεί και πέρσι κατακτώντας την 18η θέση στην κατηγορία Hobby Single.
Οι 2 αθλητές στον φετινό αγώνα συμμετείχαν στην ίδια κατηγορία με την ονομασια ‘’HOBBY SINGLE’’.
Το Σαββάτο 16/07 ο Πρόλογος του αγώνα που έγινε μέσα στην πόλη υπό καταρρακτώδη βροχή και αποτελούταν από μια ευθεία με τεχνητά εμπόδια όπως λάστιχα ,βράχια ,κορμούς κτλ βρήκε τους Έλληνες αθλητές μας να τερματίζουν στην 1η ΘΕΣΗ για τον Ανδρέα Παραγιό και 9η θεση για τον Ανδρέα Γκλαβα.Η πρώτη νίκη Έλληνα σε μια τόσο δύσκολη διοργάνωση και με πολλους αθλητές επιπέδου χτύπησε το καμπανάκι των επιτυχιών για την συνεχεία του αγώνα.

Την πρώτη ημέρα του Αγώνα 17/07 που πλέον θα ήταν και ο ουσιαστικός αγώνας μέσα στα ατέλειωτα δάση στα καρπάθια όρη ο Ανδρέας Παραγιός τερμάτισε στην 15η θέση με χρόνο 3:39:58 και ο Ανδρέας Γκλαβας στην 18η θέση με χρόνο 3:43:31 .

Την δεύτερη ημέρα του αγώνα 18/07 ο Ανδρέας Παραγιός έβγαλε από μέσα του το πάθος και την τρελά του και ύστερα από 5 ώρες:37 λεπτά:35 δεύτερα τερμάτισε στην 2η θέση ενώ ο Ανδρέας Γκλαβας στην 23η θέση με χρόνο 6:43:21.

Η τρίτη ημέρα 19/07 του αγώνα πείσμωσε ακόμα ποιο πολύ των καβαλιώτη οδηγό Ανδρέα Παραγιό και ύστερα από 188 χιλιόμετρα τερμάτισε στην Πρώτη θέση σημειώνοντας χρόνο 5:04:38 ενώ ο Ανδρέας Γκλαβας τερμάτισε 22ος με χρόνο 6:24:08.

Η τέταρτη και τελευταία ημέρα (20/07) ήταν και η ποιο κρίσιμη καθώς κρινόταν η πρώτη θέση στην κατηγορία Hobby Single ανάμεσα στον Έλληνα αθλητή Ανδρέα Παραγιό και στον Ελβετό οδηγό Ernst Hostettler Νο 320.Η μεταξύ τους διάφορα ήταν μικρή αφού ο μεν Έλληνας οδηγός είχε συνολικό χρόνο 14.22.11 ενώ ο Ελβετός 14.26.44.Τελικα ο Ελβετός Οδηγός τερμάτισε πρώτος με χρόνο ημέρας 4.25.48 ενώ οδηγός Ανδρέας Παραγιός τερμάτισε με χρόνο 4.27.56 και ο Ανδρέας Γκλαβας στην 16η θέση με χρόνο 5:07:12 .
.
Ο Ανδρέας Παραγιός από την Καβάλα τελικά αναδείχθηκε Νικητής της κατηγόριας HOBBY SINGLE στο RED BULL ROMANIACS 2011 καθώς ο Ελβετός οδηγός δεν μπόρεσε να καλύψει το χρόνο του Έλληνα στο σύνολο της γενικής κατάταξης στην κατηγορία ενώ ο Ανδρέας Γκλαβας κατέκτησε την 19η θέση .Η νίκη του Έλληνα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα παγκοσμίου επιπέδου ,με αθλητές επαγγελματίες που στηρίζονται από εταιρίες μοτοσικλετών είτε οικονομικά είτε υλικά.
Αξίζουν και οι 2 Έλληνες αθλητές πολλά συγχαρητήρια όπως και οι χορηγοί τους αλλά και οι συνοδοί τους καθώς 5 ημέρες μπόρεσαν και στήριξαν την προσπάθεια τους.Μια προσπάθεια που συνοδεύτηκε με πολλά απρόοπτα όπως μικροτραυματισμούς ,πτώσεις και ζημιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails