Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Στηρίζω Ελλάδα!

Στηρίζω Ελλάδα! - Στηρίζω ΜΟΝΟ τις Ελληνικές μπύρες
Προτείνουμε την Παραδoσιακή μπύρα FIX
Όχι πια στην COCA.
Ναι στην Ελληνική Πολυτέλεια - LOUX... COLA .
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩ!πηγη

Μην την καλέσετε στον γάμο σας...


Μην την καλέσετε στον γάμο σας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγη

World Cup 2010: Γυναικείο ποδόσφαιρο στη λάσπη ενόψει Mundial (photos)

Το γυναικείο ποδόσφαιρο συγκεντρώνει κάθε φορά πάνω του τα ανδρικά βλέμματα. Ενόψει του Mundial 2010 μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων στην πόλη Changchun της Κίνας διοργάνωσε ένα διαφορετικό γυναικείο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.Ομάδες με νεαρές κοπέλες αναμετρήθηκαν σε ένα γήπεδο με λάσπη. Οι παίκτριες των δύο αντίπαλων στρατοπέδων έδωσαν μεγάλες μάχες «στήθος με στήθος» για την διεκδίκηση της μπάλας. Εντυπωσιακές βουτιές στη λάσπη και «στενά» μαρκαρίσματα σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Κάποιοι από τους τυχερούς θεατές βρήκαν αυτό το πρωτοποριακό παιχνίδι sexy και κάποιοι άλλοι απλά κωμικό.
ΠΗΓΗ

Ισοφάρισε 1-1 ο ΟΣΦΠ!!!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 79-72 τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» που έμειναν για 26ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι στην έδρα τους είχαν κορυφαίους τους Κλέιζα, Τεόντοσιτς, Παπαλουκά και Μπουρούση. Πολύ κακός επιθετικά ο Παναθηναϊκός, από τον οποίο ξεχώρισε μόνο ο Πέκοβιτς. Την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ το τρίτο ματς της σειράς.


Δεκάλεπτα: 16-14, 33-34, 56-47, 79-72

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 6 (2), Πεν 3 (1), Τσίλντρες 14, Βούισιτς 2, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης 14, Κλέιζα 17, Μαυροκεφαλίδης 5 (1), Σχορτσανίτης 2, Τεόντοσιτς 16 (3).

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 9 (1), Σπανούλης 2, Περπέρογλου, Μπατίστ 9 (1), Φώτσης, Νίκολας 9 (3), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 11 (3), Πέκοβιτς 22, Γιασικεβίτσιους 10 (2).
ΠΗΓΗ

ΟΑΕΔ: Καταβολή οικογενειακών επιδομάτων 2010


Από αύριο ξεκινάει η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων έτους 2010, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ Σύμφωνα με τον Οργανισμό, τα οικογενειακά επιδόματα θα καταβάλλονται ως εξής:

- την 1η Ιουνίου 2010 για δικαιούχους με τρία και άνω παιδιά

- την 1η Ιουλίου 2010 για τους δικαιούχους με δύο παιδιά

- την 1η Σεπτεμβρίου 2010 για τους δικαιούχους με ένα παιδί.

Τελευταία ημερομηνία λήξης του οικογενειακού επιδόματος έτους 2010 ορίζεται η 31 Ιανουαρίου 2011.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των δικαιούχων υποβάλλονται μέσω εργοδότη ή ΚΕΠ ή ταχυδρομείο και θα παραλαμβάνονται από τις υπηρεσίες, ανεξάρτητα από των αριθμό παιδιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις όρους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ανατροπή και 1-2 για McLaren!

Τραγικό λάθος Φέτελ, απίστευτες ‘μάχες’ Χάμιλτον-ΜπάτονΣπουδαίο δώρο έκανε στον McLaren η Red Bull με την ασυνεννοησία της, δίνοντας τη νίκη στο Grand Prix της Τουρκίας στον Λούις Χάμιλτον, με τον Τζένσον Μπάτον να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου!
Την πρώτη του φετινή νίκη στην Κωνσταντινούπολη πανηγύρισε δίκαια ο Χάμιλτον, κάνοντας μαζί με τον Τζένσον Μπάτον το 1-2 για τη βρετανική ομάδα, η οποία πλέον απολαμβάνει την κορυφή στο πρωτάθλημα των Κατασκευαστών με 172 βαθμούς, έναν μόλις παραπάνω από τη Red Bull, που τα «θαλάσσωσε» στο σημερινό αγώνα.
Οι «Ταύροι» ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα τους, αφού ο Μαρκ Γουέμπερ δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει την πρωτοπορία, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ –αν και δυσκολεύτηκε- κρατήθηκε στην τρίτη θέση πίσω από τον Λούις Χάμιλτον. Μάλιστα, ο Αυστραλός έδειχνε πως τίποτα δεν θα τον κλόνιζε από τη θέση του. Ακόμη και όταν μπήκε μαζί με τον Χάμιλτον για αλλαγή ελαστικών, με τους μηχανικούς του να αποδεικνύονται πιο γρήγοροι.
Όμως, ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως θα κατέστρεφαν στη Red Bull από μόνοι τους την προσπάθειά τους και τη δουλειά που έκαναν ολόκληρο το Σαββατοκύριακό; Κανείς. Περίπου 20 γύρους πριν το τέλος, ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν αρκετά γρήγορος ώστε να επιχειρήσει προσπέρασμα στον Γουέμπερ και όλα έδειχναν πως θα τα κατάφερνε μέχρι που ο Γερμανός από την ανυπομονησία του να περάσει μπροστά ‘σφηνώθηκε’ με το δεξί εμπρός ελαστικό του στο μονοθέσιο του ομόσταβλού του, ο οποίος σημειωτέον δεν έχει αλλάξει καθόλου τη γραμμή του.
Το λάθος ήταν αποκλειστικά του Φέτελ, ο οποίος κατέστρεψε το δεξί πίσω του τροχό και από την επαφή, τα δύο μονοθέσια βγήκαν εκτός πίστας. Ο Φέτελ εγκατέλειψε εμφανώς εκνευρισμένος, ενώ ο Μαρκ Γουέμπερ συνέχισε κανονικά μέχρι που τερμάτισε στην τρίτη θέση. Όμως, από ότι φαίνεται μερίδιο ευθύνης έχει και η ομάδα, καθώς δεν ειδοποίησε τον Γουέμπερ πως ο Φέτελ είναι ταχύτερος (τουλάχιστον δεν ακούσαμε κάτι από την ενδοεπικοινωνία).
Μαθήματα από Χάμιλτον-Μπάτον
Τις καλύτερες στιγμές όμως, μας χάρισαν οι Λούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα οι δύο τους έδωσαν ‘μάχη’ για την πρωτοπορία, παραδίδοντας μαθήματα για το πώς πρέπει να γίνονται οι σωστές προσπεράσεις, χωρίς να υπάρχουν ατυχήμα. Οι δύο τους έδωσαν ρεσιτάλ, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2008 να κερδίζει αυτόν του 2009…
Η σύγκρουση του Φέτελ με τον Γουέμπερ:

Τα Δύο Ακρα ...

Ο Κορίτσαρος Ο Κορίτσαρος πλένει το αυτοκίνητο και εχει παρει μια παιχνιδιάρικη πόζα που φέρνει στο μυαλό μας πολλες σκέψεις. Εχει οντως "Ταλέντο" στο καθισμα και στο να προκάλει.Εμείς βεβαια ψάξαμε και βρήκαμε το Αντίθετο της συγκεκριμένης Γκομενας

Δείτε το Αντιθετο - ΣΟΚ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





















πηγή

Τα Πόστερ των εθνικών ομάδων

Το Αμερικάνικο ESPN δημιούργησε 32 αφίσες για κάθε μία από τις χώρες που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 32 ΑΦΙΣΕΣ




































Αποκάλυψη τώρα!


Δεύτερος τελικός της Α1 απόψε (21:45, ΣΚΑΪ) με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να συγκρούονται στο παρκέ του ΣΕΦ σε άλλη μια πράξη της αιώνιας μάχης τους, αλλά και σε ένα πραγματικά οριακό παιχνίδι από το οποίο θα προκύψουν πολλά. Η μπάλα είναι σαφέστατα στους γηπεδούχους που πρέπει να δείξουν την αξία τους και να προστατεύσουν το ίδιο το όνομά τους ως αθλητές (και προπονητές, αντίστοιχα).

πηγή

Σέλτικς - Λέικερς ο Μεγάλος Τελικός!!!


Τον 18ο τίτλο στην ιστορία τους είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν οι Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι επικράτησαν με 96-82 επί των Ορλάντο Μάτζικ, κάνοντας το 4-2 στους τελικούς της Ανατολής και προκρίθηκαν στον τελικό του NBA.

Οι Λέικερς επικράτησαν των Σανς στην Αριζόνα με 111-103 και με 4-2 προκρίθηκαν στους τελικούς του ΝΒΑ, όπου για δωδέκατη φορά στην ιστορία θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Σέλτικς και οι πρωταθλητές, που θα διεκδικήσουν τον 16ο τίτλο.


πηγή

Απίστευτο!!!!!!!!


"Τραγουδήσαμε στην 11η θέση... H ψηφοφορία διήρκησε 88 λεπτά.. και βγήκαμε στην 8η θέση.... Oλα μαζί 11888.. Τυχαίο; Δε νομίζω!"...

πηγή

Γιώργος Αλκαίος:το video του τελικού της Eurovision.ΟΟΟΟΟΟΟΟΟpa!!!!!

EUROVISION 2010 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναλυτικά, η πρώτη 10αδα και η βαθμολογία:
1. Γερμανία: 246
2. Τουρκία: 170
3. Ρουμανία: 162
4. Δανία: 149
5. Αζερμπαϊτζάν: 145
6. Βέλγιο: 143
7. Αρμενία: 141
8. Ελλάδα: 140
9. Γεωργία: 136
10. Ουκρανία: 108

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΕ 4 ΔΩΔΕΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ-ΒΕΛΓΙΟ-ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΑΛΒΑΝΙΑ.
ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
• ΡΟΥΜΑΝΙΑ – 7
• ΓΕΡΜΑΝΙΑ – 8
• ΣΕΡΒΙΑ – 10
• ΑΛΒΑΝΙΑ – 12
• ΤΟΥΡΚΙΑ – 3
• ΠΟΛΩΝΙΑ – 1
• ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ – 6
• ΦΙΛΑΝΔΙΑ – 7
• ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – 8
• ΙΣΛΑΝΔΙΑ – 8
• ΓΑΛΛΙΑ – 4
• ΙΣΠΑΝΙΑ – 5
• ΣΛΟΒΑΚΙΑ – 5
• ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - 5
• ΜΑΛΤΑ – 7
• ΚΥΠΡΟΣ – 12
• ΒΕΛΓΙΟ – 12
• ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ – 12
• ΟΛΛΑΝΔΙΑ – 3
• ΜΟΛΔΑΒΙΑ – 2
• ΑΡΜΕΝΙΑ – 3

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΓΔΟΗ (8) ΘΕΣΗ
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 246 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ EUROVISION 2010.
Η EBU ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ
21 ΑΠΟ ΤΙΣ 39 ΧΩΡΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΤΗΝ 21η ΘΕΣΗ Η ΚΥΠΡΟΣ.
[ΠΗΓΗ]

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
















Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Θα κάνουν γυμνοί ποδήλατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!


500 άτομα θα κάνουν ποδήλατο χωρίς ρούχα στους δρόμους της πόλης!

Θα είναι η 3η διεθνής γυμνή ποδηλατοδρομία η οποία θα γίνει την Παρασκευή 4 Ιουνίου.
Ο Πρόεδρος της διοργάνωσης είπε ότι θέλουν να προωθήσουν το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς αλλά και την απενοχοποίηση του γυμνού σώματος.

* Το World Naked Bike Ride (Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία) είναι ένα διεθνές κίνημα που ξεκίνησε από το Βανκούβερ του Καναδά το 2004. Συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο, στις οποίες διοργανώνεται σε ετήσια βάση η Γυμνή Ποδηλατοδρομία. Στην Ελλάδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 27 Ιουνίου του 2008 και στην συνέχεια στις 4 Ιουνίου 2009.
πηγη

Στη Γαλλία το Euro 2016

Επικράτησε με μόλις μια ψήφο της Τουρκίας στη δεύτερη ψηφοφορίαΜετά το Μουντιάλ του 1998 η Γαλλία πήρε μια ακόμα μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατίνι το Euro 2016 θα γίνει στη χώρα του, που υπερίσχυσε της Τουρκίας και της Ιταλίας. Στην πρώτη ψηφοφορία η Γαλλία πήρε 43 ψήφους, η Τουρκία 38 και η Ιταλία 23. Έτσι στη δεύτερη ψηφοφορία πέρασαν Γαλλία και Τουρκία όπου οι «τρικολόρ» επικράτησε με μια ψήφο (7-6). Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις ειδικά από τους Ιταλούς που δεν έχουν πάρει μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση από το 1990.

ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΑμεΑ, είναι υποκρισία


Προς κ.κ. Ι. Χασαπόπουλο και Μ. Αναγνωστάκη.
Κύριοι,
Σας παρακαλούμε πολύ να ασχοληθείτε με το εξής θέμα:
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Νομαρχία Ανατολικής Αττικήςδιαθέτει τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα για τα Άτομα με Αναπηρία. Περίπου 800 άτομα κάνουν τις διακοπές τους σε δύο 15νθήμερα μέσα στον Ιούλιο.
Εμείς είμαστε ένας από τους Συλλόγους που ασκούσαμε για τα παιδιά μας αυτό το δικαίωμα (Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία <<Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ>>, ΤΗΛ. 6973386319).
Πρέπει να ξέρετε ότι όλα αυτά τα παιδιά είτε σε καροτσάκια είτε με άλλες διάφορες αναπηρίες το καθένα περιμένουν όλο το χρόνο αυτό το δεκαπενθήμερο του Ιουλίου για να βρεθούν όλα μαζί και περάσουν όμορφα. Είναι το όνειρό τους.
Σήμερα η ΠΟΣΓΚΑμεΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία) μας ενημέρωσε ότι η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής κόβει αυτό το προνόμιο των παιδιών μας.
Δεν τολμούμε να το πούμε στα παιδιά μας. Τους σκοτώνουμε ένα από τα ελάχιστα όνειρα για τα οποίας ζούνε όλο το χρόνο.
Τι να κάνουμε; Να τα πάρουμε τον Ιούλιο και να πάμε να κατασκηνώσουμε έξω από τη Βουλή;
Σας ικετεύουμε βοηθείστε μας.
ΠΗΓΗ http://i-diadromi.blogspot.com/

1st PLAYER DEVELOPMENT SEMINAR


Η Triple Crown Basketball και ο Κώστας Χατζηχρήστος σας παρουσιάζουν το πρώτο σεμινάριο που σχετίζεται αποκλειστικά με την τεχνική και σωματική βελτίωση ενός αθλητή.

Για πολλά χρόνια επικρατούσε η άποψη ότι είναι αδύνατο οι αθλητές να βελτιώσουν την τεχνική και το παιχνίδι τους από κάποια ηλικία και ύστερα. Η ιστορία όμως έχει πολλά παραδείγματα που μας απέδειξαν το αντίθετο. Η βελτίωση ενός παίκτη μπορεί και πρέπει να είναι μια διαδικασία, η οποία να συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Τι εμποδίζει μια παίκτρια οποιασδήποτε ηλικίας να γίνει πιο γρήγορη; Γιατί ένας ψηλός παίκτης να μην μπορεί να προσθέσει άλλη μια κίνηση στο παιχνίδι του στη μέση της καριέρας του; Πως γίνεται και κάποιοι, ενώ ξεκινούν την καριέρα τους χαμηλά, τελικά να φτάνουν σε υψηλό επίπεδο σε μεγαλύτερη ηλικία; Η απάντηση είναι ότι μαζί με την εμπειρία που αποκτούν, δουλεύουν για να βελτιώσουν τα τεχνικά και αθλητικά τους προσόντα!

Έτσι λοιπόν, βασικός σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να αναδείξει τους τρόπους και τα μυστικά της βελτίωσης των παικτών κάθε επιπέδου και ηλικίας.

Για πρώτη φορά θα μιλήσουν στο ίδιο σεμινάριο, δυο κορυφαίοι και εξειδικευμένοι στην ατομική βελτίωση επαγγελματίες, ο Κώστας Χατζηχρήστος (γυμναστής του Πανιωνίου) και ο Scott McLain(προσωπικός προπονητής του Josh Childress), αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους! Ακόμα, τρεις θρύλοι των γηπέδων, και ιδρυτές της πιο επιτυχημένης Ακαδημίας στην Ελλάδα, της Triple Crown Basketball Academy , ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, o Δημήτρης Παπανικολάουκαι o Ευθύμης Ρεντζιάς, θα καταθέσουν τις δικές τους εμπειρίες σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε – και παίζει – στην δική τους καριέρα, η συνεχής βελτίωση των σωματικών και τεχνικών ικανοτήτων.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους δουλεύουν με αθλητές και αθλήτριες μπάσκετ κάθε ηλικίας και επιπέδου!
  • Προπονητές τμημάτων υποδομής
  • Προπονητές ομάδων όλων των κατηγοριών
  • Γυμναστές
  • Φυσικοθεραπευτές
  • Φοιτητές ΤΕΦΑΑ και παρόμοιων σχολών
  • Αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν το σώμα και την τεχνική τους

Δίδακτρα..............

Επαγγελματίες: 70 Ευρώ
Φοιτητές (με την επίδειξη του πάσο) : 50 Ευρώ

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

08:15-09:00 Έναρξη εγγραφών – Παραλαβή υλικού
09:00-09:30 Η σημασία της ατομικής βελτίωσης στην καριέρα ενός καλαθοσφαιριστή
09:30-10:30 Ντρίπλα και Σουτ. Από το γυμνάσιο στο ΝΒΑ (Scot McLain)
10:30-10:45 Διάλειμμα
10:45-12:00 Χτίζοντας τον αθλητή. Βήμα προς βήμα προσέγγιση προς τον ολοκληρωμένο αθλητή (Κώστας Χατζηχρήστος)
12:00-13:00 Διάλειμμα
13:00-14:00 Σύνθετες Ασκήσεις Βελτίωσης Αθλητικών Ικανοτήτων (Scot McLain)
14:00-14:15 Διάλειμμα
14:15-15:15 Ασκήσεις Βελτίωσης Ευκινησίας και Εκρηκτικότητας για ψηλούς και γκάρντ
Αλβέρτης-Παπανικολάου-Ρεντζιάς-Χατζηχρήστος)
15:15-15:45 Συζήτηση- Ερωτήσεις
  • Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής
  • Στο κεντρικό διάλλειμα θα προσφερθεί σάντουιτς και καφές

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Scott H. McClain

Ο Scott McLain κατάγεται από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Είναι ο πλέον εξειδικευμένος προπονητής στην ατομική βελτίωση έχοντας δουλέψει με κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως. Διετέλεσε επί σειρά ετών προπονητής στο Pro Summer League (καλοκαιρινό τουρνουά νέων παικτών), καθώς και σε ομάδες AAU YOUTH (επίλεκτες παιδικές και εφηβικές ομάδες) των ΗΠΑ. Η επιτυχία του αντικατοπτρίζεται στα 6 AAU πρωταθλήματα ΗΠΑ (12 – 14 χρόνων) που έχει κερδίσει σαν προπονητής, καθώς και από το γεγονός ότι από τα χέρια του έχουν περάσει 26 παίκτες που αργότερα έκαναν καριέρα στο NBA.

Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στο Player Development, δηλαδή στην ατομική βελτίωση επαγγελματιών παικτών. Διατηρεί το δικό του καλοκαιρινό camp βελτίωσης παικτών στο Λος Άντζελες, απ όπου περνάνε μια σειρά από παίκτες του NBA για να ετοιμαστούν για την επόμενη χρονιά. Σίγουρα ξεχωρίζει η συνεργασία που έχει με το αστέρι του Ολυμπιακού, Josh Childress, του οποίου ήταν ο προπονητής στην ομάδα AAU (εφηβική ομάδα), ενώ τώρα είναι ο προσωπικός του προπονητής δουλεύοντας μαζί του όλον τον χρόνο.

Κώστας Χατζηχρήστος

Ο Κώστας Χατζηχρήστος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές βελτίωσης της αθλητικής ικανότητας των παικτών στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Στους αθλητές με τους οποίους συνεργάζεται συμπεριλαμβάνονται παίκτες της Εθνικής Ελλάδος αντρών, αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος γυναικών, καθώς και επίλεκτοι αθλητές μικρότερων ηλικιών.

Ο Κώστας ξεκίνησε την καριέρα του στις ΗΠΑ και το NCAA, διατελώντας βοηθός γυμναστή στο πανεπιστήμιο του Texas και πρώτος γυμναστής στο Πανεπιστήμιο της Georgia. Ακόμα, εργάστηκε σε κορυφαία προπονητικά κέντρα, όπου είχε την ευκαιρία να προπονήσει αθλητές από το NFL, NBA, καθώς και από άλλα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε σαν γυμναστής στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, ενώ την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον Ολυμπιακό. Τη σεζόν 2006 – 7 επέστρεψε στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου όπου εργάζεται μέχρι σήμερα. Και στις δυο αυτές ομάδες συνέδεσε το όνομα του με επιτυχίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ εφάρμοσε πρωτοποριακά και καινοτόμα προπονητικά προγράμματα, συμβάλλοντας στην επιτυχία των ομάδων, αλλά και στην ανάδειξή νέων παικτών.

Ο Κώστας Χατζηχρήστος διοργανώνει με επιτυχία ετήσια σεμινάρια με θέματα σχετικά με την ανάπτυξη της αθλητικής ικανότητας. Επίσης, είναι συχνός ομιλητής σε σεμινάρια και ημερίδες του κλάδου, ενώ αρθρογραφεί συχνά σε περιοδικά και ιστοσελίδες.

Ο Κώστας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο μπάσκετ και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Master στην Εργοφυσιολογία και την Αθλητική Διατροφή, από το Πανεπιστήμιο του Texas (The University of Texas at Austin). Η διαρκής δίψα για την αναζήτηση της γνώσης, ώθησε τον Κώστα σε πρωτοποριακές συνεργασίες με επιστήμονες και πρακτικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στους τομείς της προληπτικής άσκησης και της αποκατάσταση- επανένταξης από τραυματισμούς.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
http://triplecrown.gr/site/academy/courts.php

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6195709 ή στο 210- 6180380. Fax: 210- 6195659.
ΠΗΓΗ http://proponitesbasket.blogspot.com/2010/05/1st-player-development-seminar.html

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - Υπέγραψε ο Δεληζήσης

Η Καβάλα συνεχίζει τις μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να βεβαίως και το ελληνικό στοιχείο της ομάδας να τονώσουν αλλά και να αποδειχθούν χρήσιμοι στο νέο αίμα που γενικότερα θέλει να λανσάρει ο ΑΟΚ. Ο Γιώργος Δεληζήσης προστέθηκε σε αυτή την αλυσίδα των παικτών, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Καβάλας.Ο Δεληζήσης είναι 23 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από την Γαλατινή Κοζάνης. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Εορδαϊκό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα πάρει ένα ποσό περίπου 160.000 Ευρώ για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας, έχοντας πάντως κλιμακωτές αυξήσεις.
[πηγή]

ΚΑΒΑΛΑ - Μένουν Ρινκόν, Ντικρόκ, «φλερτ» με Ντομί


Μετά τον Έμπι Σμολάρεκ και οι Ρινκόν, Ντικρόκ φέρονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Καβάλας. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Γάλλος άσος τα έχουν βρει σε όλα με την οικογένεια Ψωμιάδη και θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στους «αργοναύτες».

Εν τω μεταξύ, οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης του Ντιντιέ Ντομί, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται και πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Highlights από το nba: Boston Celtics VS Orlando Magic


Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τον πέμπτο τελικό της Ανατολής στο nba στο Ορλάντο των Η.Π.Α. ,ανάμεσα στους Ορλάντο Μάτζικ και τους Μπόστον Σέλτικς, στον οποίον οι Ορλάντο Μάτζικ νίκησαν με 113-92 και μείωσαν τη σειρά από το 3-0 εις βάρος τους στο 3-2 και όπως λένε, είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία κάνοντας το 4-3. Αλλά αυτό θα το δούμε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



[πηγή]

ΚΑΒΑΛΑ -Υπέγραψε!


Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι από χθες ο νέος προπονητής της Καβάλας, αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Εντός της σημερινής ημέρας θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας, καθώς υπέγραψε το πρωί το συμβόλαιό του και η ΚΑΕ θα ανακοινώσει και επίσημα την πρόσληψή του στην τεχνική της ηγεσία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Πρίφτης επισκέφθηκε τη μακεδονική πόλη και γνωρίστηκε με κάποια από τα μέλη της νέας του ομάδας, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα.

[πηγή]

«Δέθηκα με την Καβάλα»…

Ο ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ένας από τους ανθρώπους που παρέδωσαν ήθος αυτά τα δύο χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της Ένωσης, ήταν σαφώς ο Κρίς Χουγκάζ. Αθόρυβος εργάτης και σοβαρός, φεύγει από την ομάδα αφήνοντας μόνο φίλους. Στα δύο χρόνια που βρέθηκε στην Καβάλα, απέφευγε τις συνεντεύξεις, προτιμώντας τη σκληρή δουλειά. Τώρα φεύγει, χωρίς πικρίες και με τη διαβεβαίωση πως με όποια ομάδα και να επιστρέψει αντίπαλος στην Καλαμίτσα, «αυτό θα είναι μόνο για τα σαράντα λεπτά του αγώνα». Μιλώντας στην «Έβδομη» ο Κρίς Χοουγκάζ είπε:

«ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ…»

Μετά από δύο χρόνια φεύγεις από την Καβάλα. Ποια είναι τα συναισθήματα;

«Στην Καβάλα πέρασα δύο πανέμορφα χρόνια και χαίρομαι που επέλεξα αυτή την ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής, θα έπρεπε για να είμαι σε κάποια ομάδα να δεθώ. Αυτό έγινε και με την Καβάλα. Δέθηκα συναισθηματικά και σίγουρα όταν αφήνεις κάτι που αγαπάς, σου κοστίζει…»

Τι σου έμεινε από αυτά τα δύο χρόνια;

«Πέραν της εμπειρίας, αφού πλέον έχω στην πλάτη μου πέντε χρόνια ως βοηθός, μου έμεινε η προσπάθεια που έγινε αυτά τα δύο χρόνια, η άψογη συνεργασία με τους παίκτες, με τον προπονητές που συνεργάστηκα, τόσο τον κ.Πιλαφίδη, όσο και τον κ.Αλεξανδρή, καθώς και όλα τα μέλη της διοίκησης και ιδιαίτερα τον κ.Σχοινάκη, που ήταν η ψυχή της ομάδας.

Περάσαμε πολλά, αφού την πρώτη χρονιά δε ξέραμε κάν εάν θα παίξουμε τελικά στην Α1, ενώ φέτος είδατε ότι περάσαμε από πολλά κύματα, όμως στο τέλος η ομάδα και πάλι κατέκτησε το στόχο της. Θεωρώ επιτυχημένες και τις δύο χρονιές. Θα πρέπει, δε, να σταθώ στον κ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος έφερε το μπάσκετ της Α1 στην Καβάλα και θα πρέπει οι Καβαλιώτες να τον ευγνωμονούν. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον υπέροχο κόσμο της Καβάλας, που ξέρει να αγαπάει την ομάδα του και το μπάσκετ. Αξίζει πολλά περισσότερα και του εύχομαι πάντα το καλύτερο».

Η «επόμενη μέρα» του Κρίς Χουγκάζ;

«Μετά από πέντε χρόνια εμπειρίας στην Α1, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα παραπάνω. Εύχομαι πάντως στην Ένωση τα καλύτερα και να μείνει για πάντα στην Α1».

[πηγή]

Άνετα και Απλά......έκανε το 1-0

Πάρτυ του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε ο πρώτος τελικός των πλέι οφ. Οι "πράσινοι" επικράτησαν με το εμφατικό 73-54 απέναντι στον τραγικό Ολυμπιακό (0/23 τρίποντα) που επεφύλαξε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις για ένα από τα πλέον σημαντικά ματς της χρονιάς.
Με τέτοιες εμφανίσεις ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να ονειρεύεται Πρωτάθλημα, το οποίο αν τελικά έχει σκοπό να διεκδικήσει θα πρέπει να μεταμορφωθεί στο ματς της Κυριακής στο ΣΕΦ και να δείξει την πραγματική ποιότητα που έχουν οι παίκτες του.
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Σπανούλης 7(2), Περπέρογλου 6(1), Μπατίστ 13, Φώτσης 13(4), Γιασικεβίτσιους 2, Νίκολας 5(1), Τσαρτσαρής 10(1), Διαμαντίδης 7(1), Πέκοβιτς 10, Καλάθης.
Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 4, Πεν 2, Τσίλντρες 7, Βούισιτς 3, Μπουρούσης 9, Μπέβερλι, Κλέιζα 13, Μαυροκεφαλίδης, Τεόντοσιτς 10, Σχορτσιανίτης 6.

Πηγη http://basket-action.blogspot.com/

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Το επίσημο τραγουδι τoυ παγκοσμιου


WAVIN FLAG

Το τραγούδι Wavin Flag του Knaan θα το ακούμε συχνά τις επόμενες μέρες αφού ειναι το επίσημο τραγούδι του παγκοσμίου κυπελου της Ν. Αφρικής

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



[πηγη]

ΚΑΒΑΛΑ-Πεζοδρομείται από 1 Ιουνίου η παραλιακή


Ο ΟΛΚ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου που ελήφθη στις 29 Απριλίου, τίθεται σε ισχύ το μέτρο της πεζοδρόμησης στην οδό Εθνικής Αντίστασης για το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου για τις ώρες από 4 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί.
Η πρόσβαση για έκτακτες περιπτώσεις θα γίνεται από την οδό Μητροπολίτου Χρυσοστόμου, μπροστά από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας.
[ΠΗΓΗ]

Τα βατράχια έκλεισαν την Εγνατία Οδό!


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Εκατομμύρια βατράχια έκαναν… διαδήλωση το πρωί στην Εγνατία Οδό, με αποτέλεσμα να γίνουν τρία τροχαία ατυχήματα και να κλείσει ο δρόμος!

Η εξόρμηση των -συμπαθέστατων κατά τ’ άλλα- βατραχιών έγινε στο ρεύμα προς Καβάλα, δύο χιλιόμετρα πριν τον κόμβο του Προφήτη.


Τρεις οδηγοί που διέρχονταν από το σημείο είδαν την τελευταία στιγμή τα βατράχια, πάτησαν φρένο προκειμένου να αποφύγουν να τα πατήσουν, αλλά έχασαν τον έλεγχο του οχήματός τους, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.


Η Τροχαία αναγκάστηκε να κλείσει το συγκεκριμένο κομμάτι έως ότου και το τελευταίο βατραχάκι φύγει από τον δρόμο και επιστρέψει στα χωράφια της περιοχής.
[πηγή]

Έπαθε πλάκα η δημοσιογράφος!

Ένα τύπος στην Πάτρα βγήκε στην κάμερα φορώντας μονο μια.. κάλτσα!
Ο τύπος την είδε να κάνει ρεπορτάζ και αποφάσισε να κάτσει δίπλα της

Η δημοσιογράφος δεν τον είχε δει και έπαθε πλάκα όταν διαπίστωσε ότι φορούσε κάλτσα στο επίμαχο σημείο!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[πηγή]

ΚΑΒΑΛΑ -Έφτασε ο Πρίφτης!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Καβάλα!
Ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται ήδη στη μακεδονική πόλη και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά.
Ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου έχει συμφωνήσει πλήρως με τον νεαρό τεχνικό και σύντομα επίκειται και η έκδοση της σχετικής ανακοίνωσης από την ΚΑΕ.
Ο Πρίφτης θα ξεκινήσει την προεργασία του προγραμματισμού της ομάδας, ενώ θα έχει μία σειρά επαφών με μέλη της διοίκησης και του τιμ, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την Ένωση.

[πηγή]
Related Posts with Thumbnails