Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

«Δέθηκα με την Καβάλα»…

Ο ΚΡΙΣ ΧΟΥΓΚΑΖ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ένας από τους ανθρώπους που παρέδωσαν ήθος αυτά τα δύο χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της Ένωσης, ήταν σαφώς ο Κρίς Χουγκάζ. Αθόρυβος εργάτης και σοβαρός, φεύγει από την ομάδα αφήνοντας μόνο φίλους. Στα δύο χρόνια που βρέθηκε στην Καβάλα, απέφευγε τις συνεντεύξεις, προτιμώντας τη σκληρή δουλειά. Τώρα φεύγει, χωρίς πικρίες και με τη διαβεβαίωση πως με όποια ομάδα και να επιστρέψει αντίπαλος στην Καλαμίτσα, «αυτό θα είναι μόνο για τα σαράντα λεπτά του αγώνα». Μιλώντας στην «Έβδομη» ο Κρίς Χοουγκάζ είπε:

«ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ…»

Μετά από δύο χρόνια φεύγεις από την Καβάλα. Ποια είναι τα συναισθήματα;

«Στην Καβάλα πέρασα δύο πανέμορφα χρόνια και χαίρομαι που επέλεξα αυτή την ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής, θα έπρεπε για να είμαι σε κάποια ομάδα να δεθώ. Αυτό έγινε και με την Καβάλα. Δέθηκα συναισθηματικά και σίγουρα όταν αφήνεις κάτι που αγαπάς, σου κοστίζει…»

Τι σου έμεινε από αυτά τα δύο χρόνια;

«Πέραν της εμπειρίας, αφού πλέον έχω στην πλάτη μου πέντε χρόνια ως βοηθός, μου έμεινε η προσπάθεια που έγινε αυτά τα δύο χρόνια, η άψογη συνεργασία με τους παίκτες, με τον προπονητές που συνεργάστηκα, τόσο τον κ.Πιλαφίδη, όσο και τον κ.Αλεξανδρή, καθώς και όλα τα μέλη της διοίκησης και ιδιαίτερα τον κ.Σχοινάκη, που ήταν η ψυχή της ομάδας.

Περάσαμε πολλά, αφού την πρώτη χρονιά δε ξέραμε κάν εάν θα παίξουμε τελικά στην Α1, ενώ φέτος είδατε ότι περάσαμε από πολλά κύματα, όμως στο τέλος η ομάδα και πάλι κατέκτησε το στόχο της. Θεωρώ επιτυχημένες και τις δύο χρονιές. Θα πρέπει, δε, να σταθώ στον κ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος έφερε το μπάσκετ της Α1 στην Καβάλα και θα πρέπει οι Καβαλιώτες να τον ευγνωμονούν. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον υπέροχο κόσμο της Καβάλας, που ξέρει να αγαπάει την ομάδα του και το μπάσκετ. Αξίζει πολλά περισσότερα και του εύχομαι πάντα το καλύτερο».

Η «επόμενη μέρα» του Κρίς Χουγκάζ;

«Μετά από πέντε χρόνια εμπειρίας στην Α1, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα παραπάνω. Εύχομαι πάντως στην Ένωση τα καλύτερα και να μείνει για πάντα στην Α1».

[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails