Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

F1: Εγινε της… Κορέας για τις Red Bull

Εκεί που όλα έδειχναν τις Red Bull να κυριαρχούν και επί Κορεατικού εδάφους, κάνοντας μάλιστα το 1-2 στην διαδικασία της pole position, αυτές δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε βαθμό με τους Φέτελ και Γουέμπερ να μην τα καταφέρνουν στην βρεγμένη και λασπωμένη Auto Valley .


Παράλληλα οι τιφόζοι βρίσκονται πλέον σε μία νιρβάνα τίτλου, βλέποντας τον Φερνάντο Αλόνσο να είναι στην κορυφή της Βαθμολογίας με 231 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τον Γουέμπερ με 220 και τον Φέτελ με 218.

Ο Αλόνσο εφαρμόζοντας την απλοϊκή στρατηγική της υπομονής και ασκώντας κατά περιόδους πίεση στον πρωτοπόρο Φέτελ, ξέροντας ότι ψυχολογικά επηρεάζεται έντονα, πήρε μία νίκη -ίσως και τίτλου- χωρίς να χρειαστεί να προσπεράσει καμία από τις Red Bull, αφού ο Γουέμπερ με ένα λάθος στον 19ο γύρο εγκατέλειψε όπως και ο Φέτελ που προδόθηκε από τον κινητήρα της Renault στον 45ο γύρο.
Μάλιστα οι Ferrari έκαναν το 1-3 με τον Φελίπε Μάσα να δίνει απάντηση στους αμφισβητίες του, δίνοντας και πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Γενικά το Κορεατικό GP, που διήρκησε τρείς ολόκληρες ώρες, στιγματίστηκε από τις κάκιστες καιρικές συνθήκες αλλά και από τα πάμπολλα λιμνάζοντα ύδατα, που όπως και να το κάνουμε δείχνουν ότι η ολοκαίνουργια πίστα έχει ακόμα πολλά τεχνικά θέματα!


Πλέον το Πρωτάθλημα της Formula 1 παίρνει μία δραματική μορφή μόλις δύο GP πριν το τέλος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails