Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Τέλος ο Διαμαντίδης


Έδωσε την τελευταία του παράσταση στην Κωνσταντινούπολη. Ο κύκλος του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Εθνική ομάδα ολοκληρώθηκε στο σημερινό παιχνίδι με την Ισπανία, για τη φάση των "16" του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, ενημέρωσε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια πως έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πριν το ανακοινώσει και μέσω της κρατικής τηλεόρασης.

"Πέρασα πολλές όμορφες στιγμές με την Εθνική ομάδα, όπως το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου, τη συμμετοχή σε τελικό του Μουντομπάσκετ.
Πιστεύω ότι ήλθε η ώρα να αποχωρήσω και να δοθούν ευκαιρίες σε άλλα παιδιά να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος" επισήμανε.

Στη συνέχεια καυτηρίασε όσα λέχθηκαν μετά το ματς με τη
Ρωσία για την απόδοση της ελληνικής ομάδας, ενώ για το ματς με την Ισπανία επισήμανε ότι... "Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Πιστεύω ότι "κολλήσαμε" στο τέλος. Μπήκαν κάποια σουτ, αλλά έχω την εντύπωση πως υστερήσαμε σε κάποιους άλλους τομείς. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν τα καταφέραμε"

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails