Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Ισπανικό Super Cup!


Η Μπαρτσελόνα με κορυφαίο τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος σημείωσε τρία γκολ, νίκησε 4-0 τη Σεβίλη στο «Καμπ Νου» και κατέκτησε το ισπανικό σούπερ καπ.

Στο πρώτο ματς, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», η Σεβίλη είχε νικήσει 3-1, με τον Πέπε Γκουαρντιόλα να έχει χρησιμοποιήσει τη νεώτερη σε ηλικία αρχική ενδεκάδα τα τελευταία 13 χρόνια!

Η Μπαρτσελόνα πάντως στο αποψινό ματς δεν είχε διάθεση για αστεία, άνοιξε νωρίς το σκορ με αυτογκόλ του Κονκό στο 14' (σε προσπάθεια να αποκρούσει γύρισμα του Πέδρο), και έως το τέλος του ημιχρόνου ο Μέσι σκόραρε δύο φορές (25' από πάσα του Τσάβι και 44' από μπαλιά του Αλβες).

Στο 57' ο Γκουαρντιόλα έβαλε στο παιχνίδι τους Ινιέστα και Βίγια (στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου). Οι γηπεδούχοι επεδίωξαν το τέταρτο γκολ το οποίο ήρθε στο 89' πάλι από τον Μέσι ύστερα από εξαιρετικό συνδιασμό Βίγια και Ινιέστα.

Η Σεβίλη είχε στον πάγκο τους Λουίς Φαμπιάνο και Κανουτέ και μόνο ο δεύτερος μπήκε στο ματς στο 62' .

Μπαρτσελόνα : Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Τσάβι (88΄ Αντριάνο), Αμπιντάλ, Μέσι, Κεϊτά, Μάξουελ, Μπόγιαν (57΄ Ινιέστα), Μπουσκετς, Πέδρο (57΄ Βίγια).

Σεβίλη: Παλόπ, Ναβάρο, Ρομαρίκ (61΄ Τσιγκαρίνι), Νάβας, Ζοκορά, Εσκουντέ, Αλφαρο (62΄ Περότι), Καπέλ (62΄ Λουίς Φαμπιάνο), Νεγκρέδο, Κονκό, Νταμπό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails