Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Σάρωσε και στην Ελλάδα η παλιοπαρέα του Stallone


Με 11.746 εισιτήρια την πρώτη μόνο ημέρα προβολής της, την Τρίτη 17 Αυγούστου, οι ''Αναλώσιμοι'' του Silvester Stalone έβαλαν φωτιά στο ελληνικό box office, σε μία περίοδο που η Αθήνα ζει ακόμα σε ρυθμό διακοπών... Εάν στα εισιτήρια της πρώτης μέρας προσθέσουμε και αυτά των previews τότε φτάνουμε τα 14.000...

“Οι Αναλώσιμοι” είναι ένα προσωπικό project του Σιλβέστερ Σταλόνε, στο οποίο υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία, ενώ έχει αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον πλαισιώνει ένα εντυπωσιακό cast, που περιλαμβάνει τους Μίκι Ρουρκ ("The Wrestler"), Τζετ Λι ("The Mummy 3"), Τζέισον Στέιθαμ ("Transporter"), Έρικ Ρόμπερτς ("The Dark Knight"), Ντολφ Λούντγκρεν ("Universal Soldier"), αλλά και τους Μπρους Γουίλις και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Μια ομάδα έξι άριστα εκπαιδευμένων μισθοφόρων, γνωστή ως "Οι Αναλώσιμοι", προσλαμβάνεται με σκοπό να ανατρέψει τον δικτάτορα ενός νησιού, που βρίσκεται κοντά στη Βραζιλία. Στο κατόπι τους βρίσκονται ένας πράκτορας της CIA, ο ψυχωτικός σωματοφύλακάς του και ένα πρώην μέλος της ομάδας που αναζητά εκδίκηση.

Φαίνεται ότι οι νοσταλγοί των 80s είναι πολλοί... Φανταστείτε τι θα γίνει στο remake του ''Ρόδα, τσάντα και κοπάνα''!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails