Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - "Δάμασε" τα "Λιοντάρια"


Φιλική επικράτηση για την Καβάλα, το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στον Πανσερραϊκό, με τους «Αργοναύτες» να παίρνουν τη φιλική νίκη με 2-0, χάρις σε τέρματα των Γιάννου και Ναζλίδη.
Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, έλαβε χώρα στο γήπεδο του Χαλκερού, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του «Ανθή Καραγιάννη» είναι σε κακή κατάσταση και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρχει επαφή του Σταύρου Ψωμιάδη με τον Δήμαρχο της πόλης της Ανατολικής Μακεδονίας.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο Ντράγκαν Οκούκα έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, βλέποντας να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που έχουν δουλευτεί στην προετοιμασία.

Το σκορ άνοιξε για την Καβάλα ο Γιάννου στο 35΄ ενώ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ναζλίδης διπλασίασε τα τέρματα των «κυανόλευκων», σκορ που έμελλε να είναι το τελικό.

Καβάλα: Βαγέχο, (46' Κατεργιαννάκης), Παβίσεβιτς (46' Πετκάκης), Οικονόμου, Θεοδωρέλης (63' Αυλωνίτης), Ντουγκλάο (46' Τόμασιτς), Ντιέ, Ντικρόκ (46' Σιόντης), Αλεξάντροβιτς (70' Δρόσος), Σκλιοπίδης, Γιάννου (46' Ναζλίδης), Σουλτανίδης (60' Παπαδόπουλος - υπό δοκιμή).

Πανσερραϊκός: Ράτμαν (46' Νοβότα), Γαλανόπουλος, Γιορντάο, Παπάζογλου, Κάστρο (77' Παντελιάδης), Αμπουμπακάρι, (46΄ Τριανταφύλλου), Μουσικάκης, Γεωργιάδης, Τάντιτς (83' Κοντός).

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails